Igriva kuharica z recepti in modelčki Chef Cake Pops Factory Smoby za izdelavo lizik in čokoladnih bombonov z dodatki od 5 leta

Opis izdelka

Igriva kuharica z recepti in modelčki Chef Cake Pops, francoskega proizvajalca Smoby je odlično darilo za otroke od 5. leta starosti, ki se bodo zahvaljujoč zabavni pripravi naučili izdelovati lastne čokoladne lizike in bombone po priloženih receptih. Mali slaščičarji bodo pri izdelavi sladkarij delali s pravimi sestavinami in zato bodo končani popolni izdelki otroke kar dvojno razveselili. Zabavali se bodo z dekoriranjem domačih lizik in sladkih čokoladnih bombončkov, za svoje delo pa bodo prejeli še sladko nagrado.

Otroci bodo čokoladno maso v popolne kroglice oblikovali na etaži stroja v tovarni za sladkarije, te pa se bodo nato po toboganu spustile v skledico. Okraševanje čokoladnih lizik s pripravo za okraševanje, ki vsebuje barvaste okraske različnih oblik, je za otroke izjemno zabavno. Ta odličen ustvarjalni set za otroke vsebuje dve posodici za čokolado, pripomoček za lizike z nastavkom za oblikovanje popolnih kroglic, pripomoček za dekoriranje, tobogan z veliko skledo, zajemalke, žličko, skledico, krožnik, paličice za okraševanje paličice za lizike ter stojalo, na katerega otroci odlagajo pripravljene lizike. Mere priprave za izdelavo čokoladnih lizik znašajo 41*23*22 cm.

Z igro se otroci učijo izdelovati sladkarije, ki jih nato ponudijo svojim bližnjim. Igra spodbuja otroško fantazijo in ustvarjalnost, kot tudi fino motoriko. Pri izdelavi slaščic se otroci učijo sodelovanja in komuniciranja, s čimer se razvijajo njihove jezikovne in komunikacijske veščine. Francoski proizvajalec Smoby prinaša otrokom premium igrače najvišje kakovosti. Material igrač Smoby je trden in trpežen, obenem pa nežen za otroške rokice. Vse otroške igrače imajo zaobljene robove, da bi bili otroci varni in se med zabavno igro ne bi poškodovali.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 5 let
PorekloIzdelano v Franciji
Velikost41*21*22 cm
Skupna višina22 cm
Dimenzije paketa45*15*30 cm
Skupna dolžina41 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža1 kg
Barvaturkizna
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.