Igralo Fun Center Smoby s toboganom dolžine 150 cm in košarkarskim košem od 24 mes

Opis izdelka

Športni center Smoby Fun Center je odlična združitev iger za na vrt ali dvorišče, ki vsebuje otroški tobogan, mizico, otroško hišico, visoki košarkarski koš, plezalo in nogometni gol, vse v enem. Vaši malčki se tako na vrtu ali dvorišču ne bodo nikoli več dolgočasili. Odlična kombinacija barv, rdeče, zelene, bele in sive je značilna za izdelke iz serije znamke Smoby. To so nevtralne barve, ki se bodo odlično podale k arhitekturi vašega vrta in ga prijetno polepšala. Otroški športni center je unikatna igrača, s katero se bodo otroci leta in leta na polno igrali. Je trdne konstrukcije, izdelane iz trpežne plastike, ki je žametna na dotik.

Dolžina otroškega tobogana meri 150 cm. Je odličen element otroškega zabavnega centra, s katerim se bodo otroci igrali dolgo časa. Le čudovite oranžno-zelene barve. Na vrh tobogana bodo otroci splezali s pomočjo lestve na nasprotni strani. Ta ima odlične odprtine za nogice, da bi otroci lažje splezali nanj. Višina etaže med toboganom in lestvijo znaša 72 cm. Na strani zabavnega centra se nahaja miza s klopmi, ob kateri lahko otroci ustvarijo lasten piknik, na njej rišejo ali pa le posedijo s prijatelji. Miza je z ostalimi deli fantastičnega centra otroških iger lepo barvno usklajena. Dimenzije mizice merijo 55*33 cm, klopi so visoke 26 cm in široke 16 cm.

Druga dva dela igrače za na vrt sta: košarkarski koš in nogometni gol za male športnike. Če otrokom ne bo več všeč običajna igra nogometa, se lahko takoj spremeni na napeto košarkarsko tekmo. Košarkarski koš lahko nastavite na 2 različni višini. Otroški igralni center v sebi združuje več možnosti za šport in otroško zabavo. Hkrati pa je to tudi otroška hišica z velikimi okni in polovičnimi vrati. Hišica je s strešico zaščitena pred vremenskimi vplivi. Je dovolj prostorna, v njej se bo igralo tudi več otrok hkrati. Zahvaljujoč skupinskim igram se otroci učijo komuniciranja in razvijajo svoje jezikovne in komunikacijske sposobnosti. Hkrati pa se učijo deliti svoje igrače z drugimi. 

Vsi robovi otroškega igralnega centra so zaobljeni, zato se otroci ne bodo poškodovali. Višina otroškega športnega stolpa meri 176 cm. Ostale dimenzije športnega stolpa Fun Center pa merijo 284*203*176 cm. Višina ravni znaša 72 cm od tal. Igralni kompleks za na vrt je primeren za otroke od 2. leta starosti dalje, otrokom pa bo zdržal kot nov še dolga leta. Tu se bo odlično lahko igralo tudi več otrok skupaj. Na tak način si bodo tudi krepili prijateljstva. Otroški kompleks iger bo zagotovo izpolnil sanje vsakega otroka. Lahko izbirajo med košarkarskim košem, spuščanjem po toboganu ali pa plezanjem na plezalo.

Površina centra zabave vsebuje UV filter, ki varuje barve pred bledenjem, zato bodo ostale čudovite živahne še dolga leta. Športni center Smoby ne bo zanimiva le vašim otrokom, ampak tudi njihovim prijateljem. To je čudovit dodatek za dvorišče ali vrt. Lasten zabavni center je izpolnitev sanj vseh otrok. Kakovost, edinstveni dizajn, žametno nežna plastika in neskončne možnosti igre in zabave otrok, to vse so lastnosti igrač francoskega proizvajalca Smoby. Športni center je primeren za otroke od 2. leta starosti. Otroški zabavni center ima certifikate NF in GS. Testi kakovosti in trpežnosti so pokazali kakovost, ki se nahaja visoko nad evropskimi normami. Trpežnost izdelka se kosa z intenzivno uporabo igrače v roku 3 let. Je nosilec oznake Geprüfte Sicherheit, ki so jo podelili neodvisni laboratoriji. 

Lastnosti

  • večnamenski igralni center za otroke
  • kompleks igrač za igro več otrok
  • vsebuje nogometni gol
  • košarkarski koš je nastavljiv na 2 višini
  • dolžina otroškega tobogana meri 150 cm
  • dimenzije piknik mizice merijo 55*33 cm, klopi so visoke 26 cm
  • stopničke za vstop na etažo
  • otroška hišica z velikimi okni in polovičnimi vrati
  • hišica je dovolj prostorna za igro več otrok
  • kvaliteten francoski izdelek
  • iz trpežne plastike, ki je žametno nežna na dotik
  • vsebuje anti UV filter, ki varuje plastiko pred bledenjem
  • popolnoma se bo podal na vsak vrt ali dvorišče
  • pomaga razvijati gibalne spretnosti otrok
  • za otroke od 2. leta
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 24 mesecev
PorekloFrancija
Velikost284*203*176 cm
Skupna višina176 cm
Dimenzije paketa120*50*88 cm
Skupna dolžina284 cm
Dolžina drsne površine150 cm
UV filterDa
Dvojne steneDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža28 kg / 31,9 kg
Nosilnost3 kids x 50 kg = 150 kg
Barvazelena
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.