Igralni center Multisport Fun Center Smoby s 150 cm toboganom košarkarskim košem nogometnim golom in piknik mizico od 2 leta

Opis izdelka

Igralni center Multisport Fun Center, priznanega francoskega proizvajalca Smoby je originalni igralni dodatek za na vrt ali dvorišče, primeren za dečke in deklice od 2. leta starosti. Igralni center v sebi združuje celotni kompleks vrtnih iger: tobogan, košarkarski koš, nogometni gol, plezalno steno, lestev in piknik mizico. Center za otroke vsebuje tudi otroško hiško, kamor lahko otroci vstopijo čez polovična vrata s poštnim nabiralnikom, s pomočjo katerega si lahko pošiljajo risbice ali pisemca. Otroški zabavni center v barvni kombinaciji rdeče, zelene, bele in sive bo okrasil vsako dvorišče in vrt, otroci se tako na svežem zraku nikoli ne bodo dolgočasili.

Dolžina otroškega tobogana meri 150 cm. Je odličen element otroškega zabavnega centra, s katerim se bodo otroci igrali dolgo časa. Je čudovite rdeče-zelene barve. Na vrh tobogana bodo otroci splezali s pomočjo lestve na nasprotni strani. Ta ima odlične odprtine za nogice, da bi otroci lažje splezali nanj. Lestev ima več možnosti uporabe, če jo obrnete boste pridobili plezalno steno s trdnimi stopničkami, ki bodo preverile spretnosti vašega malčka. Ploščad na igralnem centru je prav tako multifunkcijska. Ko jo obrnete, ustvarite valovito površino, na kateri se otroci učijo držati ravnotežje in stabilnost. Na stranskem delu zabavnega centra s hiško se nahaja piknik mizica s klopmi, kjer lahko pomalicajo, rišejo risbice, barvajo ali pa malce posedijo s sorojenci in prijatelji.

Na male športnike čaka tudi košarkarski koš na višini 176 cm z nastavljivo višino, v katerega lahko pogumno mečejo žoge in tekmujejo, kdo da največ košev. Za dečke, ki obožujejo nogomet je na voljo tudi kakovostni gol z mrežo, kamor lahko brcajo na gol ali pa urijo svoje vratarske veščine. Otroški igralni center v sebi združuje več možnosti za šport, zabavno in počitek. Hkrati pa je to tudi otroška hišica z velikimi okni in polovičnimi vrati. V primeru slabega vremena se lahko malčki skrijejo pod njegovo streho, ki je videti povsem realistično. Igralo je dovolj prostorno tudi za igro več otrok skupaj, sorojencev in prijateljev. Športni in igralni center pomaga otrokom pri razvoju socialnih vezi, domišljije in predstavnosti, z njegovo pomočjo bodo otroci odkrivali svoje nove talente. Šport naravno povezuje otroke, učijo se zdrave tekmovalnosti in sodelovanja. Po zabavi se jim bo prilegel počitek v prijetni senci, ki jim ga bo priskrbela hiška ali pa si bodo na piknik mizici privoščili limonado in prigrizke. 

Zaobljeni robovi igralnega centra zagotavljajo, da se otroci ne bodo poškodovali, površina pa je nežna in žametna na dotik. Igralni kompleks je izdelan iz prvovrstne plastike, ima dvojne stene in odlično kljubuje slabim vremenskim razmeram. Svoje žive barve bo ohranil tudi po več letih uporabe, zahvaljujoč anti UV filtru, ki bo preprečil bledenje barv. Mere tega stabilnega in trpežnega igralnega centra Smoby znašajo 284*203*176 cm, skupna višina pa znaša 176 cm. Višina ravni znaša 72 cm od tal. Montaža igralnega centra je preprosta in neproblematična. Dimenzije piknik mizice merijo 55*33 cm, klopi so visoke 26 cm in široke 16 cm. Skupna nosilnost znaša kar 150 kg (nosilnost ploščine 100 kg, tobogan 50 kg). 

Priznano francosko podjetje Smoby izdeluje kakovostne plastične igrače za otroke že celo desetletje. Plastika na igračah Smoby je trdna in trpežna, obenem pa nežna in gladka za otroške rokice ter žametna na dotik. Vse otroške igrače Smoby imajo zaobljene robove, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni in varni pred poškodbami. Barve na plastičnih igračah Smoby spodbujajo in razvijajo otroško domišljijo in fantazijo.

Lastnosti

  • večnamenski športni center za otroke
  • kompleksna rešitev za igro več otrok
  • vsebuje nogometni gol in košarkarski koš
  • dolžina otroškega tobogana meri 150 cm
  • večnamenska lestev/plezalna stena
  • otroška hišica z velikimi okni in polovičnimi vrati
  • dovolj prostora za igro več otrok
  • kakovostni francoski izdelek
  • iz kakovostne plastike, ki je žametno nežna na dotik
  • plastika vsebuje anti UV filter, ki varuje barve pred bledenjem
  • odličen dodatek za vsak vrt in dvorišče
  • pomaga pri razvoju gibalnih spretnosti otrok, komunikativnosti in krepitvi socialnih vezi
  • za otroke od 2. leta
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 24 mesecev
PorekloFrancija
Velikost284*203*176 cm
Skupna višina176 cm
Dimenzije paketa120*50*105 cm
Skupna dolžina284 cm
Dolžina drsne površine150 cm
UV filterDa
Dvojne steneDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža29,3 kg / 33,5 kg
Nosilnost3 kids x 50 kg = 150 kg
Barvazelena
Nabor izdelkovNe
gift SS2024ECO109-A Športový set
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.