Igralna podloga s pregrado Cotoons Activity Smoby z ropotuljico, grizalom in ogledalom rožnata

Opis izdelka

Igralna podloga Smoby je čudovita podloga za najmlajše otroke, s pravljičnim motivom Cotoons. Nežni rožnati odtenki v kombinaciji s pravljičnimi sličicami so primerni predvsem za deklice. Podloga za igranje Cotoons Activity je originalna otroška podloga, ki jo všeč vsakemu dojenčku. Ima mehko in nežno podlogo, na kateri se lahko otroci igrajo ali pa spijo. Na igralni podlogi se nahaja tudi pregrada za dojenčke. Na modri otroški pregradi so obešene čudovite barvaste igrače. Mednje spadajo grizalo in ropotuljica in tudi plišasta rožica z ogledalcem.

Igralna podloga za deklice je multifunkcijska igrača, ki ni le zabavna, ampak prav tako vpliva na mentalni razvoj najmlajših otrok. V ogledalcu lahko opazujejo svoj obrazek, kako se premika, in se učijo orientirati v zunanjem svetu. Nežne ropotuljice pa po drugi strani pomagajo pri razvoju občutljivega otroškega sluha. Vsak dojenček za rast zobkov potrebuje tudi grizalo, zato igralna podloga Smoby vsebuje tudi odlično grizalo za dojenčke, ki ga malčki lahko primejo v rokice. Dimenzije otroške podloge za igranje merijo 84*82 cm, višina pa pa 53 cm.

Francoski proizvajalec Smoby je proizvajalec kakovostnih plastičnih igrač za otroke različnih starostnih kategorij. Plastika na igračah Smoby je trdna in vzdržljiva, obenem pa nežna in gladka za otroške ročice, žametna na dotik. Vse igrače Smoby imajo zaobljene robove, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni in obvarovani pred poškodbami. Barve na plastičnih igračah spodbujajo in razvijajo otroško domišljijo in fantazijo, zato bodo pritegnile vsakega otroka. Igralna podloga z ropotuljicami je odlično darilo za vaše najmlajše. Proces izdelave Smoby igrač je strogo nadzorovan, zato vse igrače izpolnjujejo tudi te najstrožje varnostne kriterije

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 0 mesecev
PorekloFrancija
Velikost84*82*54 cm
Skupna višina54 cm
Dimenzije paketa56*41*7 cm
Skupna dolžina84 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža0,6 kg
Barvarožnata
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.