Igralna podloga Cotoons Discovery Smoby s pregrado, gnezdom, ropotuljicami in ribnikom za najmlajše modra

Opis izdelka

Igralna podloga Cotoons Discovery je čudovita in izjemna podloga za igranje za najmlajše otroke, primerna že od njihovega rojstva. Čudovita modra barva z zeleno notranjostjo je primerna predvsem za najmlajše dečke. Igralna podloga je multifunkcijska igrača, saj vsebuje kar nekaj zanimivih elementov. Prva izmed njih je mehka podloga, na kateri se lahko otroci igrajo ali pa spijo. Okoli podloge je gnezdo, ki ga lahko po straneh zapnete z gumbki in podlogo tako ogradite. Po potrebi lahko gnezdo razprete in s tem ustvarite večjo igralno podlogo.Razposajeni in navihani otroci bodo na podlogi varni, saj jo boste povsem preprosto ogradili z gnezdom. Ko je razprto, predstavlja širok igralni prostor za najmlajše otroke.

Na igralni podlagi za najmlajše se nahaja tudi most. Na modrem otroškem mostu so obešene čudovite barvaste igrače. Mednje sodijo ropotuljica plišasta rožica, metuljček in rožica z ogledalcem. V ogledalcu lahko opazujejo svoj obrazek, kako se premika, in se učijo orientirati v zunanjem svetu. Zahvaljujoč ropotuljicam se razvija njihov občutljiv sluh. Verjetno najpomembnejši dodatek otroške podloge za igranje je snemljiv ribnik, ki pomaga otrokom z razvojem njihove tipne zaznavnosti in fine motorike. Dojenčki v lesketajočem se ribniku opazujejo ribice in preučujejo, kako se gibajo. Igralna podloga je multifunkcijska igrača, ki ni le zabavna, ampak prav tako vpliva na mentalni razvoj najmlajših otrok. Ima prijetno površino, nad katero bodo otroci navdušeni pri igri in tudi spancu.

Francoski proizvajalec Smoby je proizvajalec kvalitetnih plastičnih igrač za otroke različnih starostnih kategorij. Plastika na igračah Smoby je trdna in trpežna, obenem pa nežna in gladka za otroške rokice, žametna na dotik. Vse igrače Smoby imajo zaobljene robove, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni in zaščiteni pred poškodbami. Barve na plastičnih igračah spodbujajo in razvijajo otroško domišljijo in fantazijo, zato bodo pritegnile vsakega otroka. Igralna podloga z mostom je odlično darilo za vaše najmlajše. Proces izdelave Smoby igrač je strogo nadzorovan, zato vse igrače izpolnjujejo tudi te najstrožje varnostne kriterije.  Dimenzije otroške podloge za igranje merijo 123*94 cm, višina pa je 50 cm.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 0 mesecev
PorekloFrancija
Velikost123*94*50 cm
Skupna višina50 cm
Dimenzije paketa45*56*11 cm
Skupna dolžina123 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža0,8 kg
Barvamodra
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.