Plišasti rakun Doll Raccoon Leon Classique Filoo Kaloo 35 cm v darilni embalaži

Opis izdelka

Plišasti rakun Leon iz brezčasne izdaje Filoo, francoske znamke Kaloo je priljubljena igrača tudi za najmlajše otroke, že od njihovega rojstva dalje. Plišasti rakun z velikostjo 35 cm je moderne krem barve, na svojih ramenih pa ima prikupne sličice z zimskim motivom. Mehki in nežni Leon bo postal neločljiv sopotnik dojenčkov, za njegove roke, noge in črtast repek se lahko malčki lepo oprimejo, lahko ga stisnejo k sebi, s čimer jim bo prinesel prijeten občutek udobja. Zahvaljujoč elegantni darilni embalaži boste svoje najbližje razveselili za katero koli priložnost.

Izdaja Filoo predstavlja priljubljen plišaste igrače v zimskem času – medveda Gastona in rakuna Leona, ki sta nežna in mehka za otoško kožo, idealna za crkljanje. Igrači ujameta edinstveni dojenčkov vonj, kar je pomembno predvsem v prvih tednih malčkovega življenja, saj se otrok ob tej igrači počuti varno. Otroci lahko plišasto igračo tudi okušajo in grizejo, s čimer pogosto raziskujejo predmete okoli sebe. Vsaka otroška igrača Kaloo je testirana in izpolnjuje tudi te najvišje standarde in je tako primerna tudi za preučevanje in grizljanje.

Francosko podjetje Kaloo se že več kot 20 let ukvarja z razvojem mehkih plišastih igrač za najmlajše otroke, ki so edinstvenega dizajna. Proces izdelave igrač je docela nadzorovan, vsaka igrača mora izpolnjevati stroge evropske standarde, saj je s tem zagotovljena kvaliteta in maksimalna varnost produktov, ki zahvaljujoč temu na trgu nimajo konkurence.Otroške igrače Kaloo so odraz francoskega čuta za edinstvenost, lepoto in trpežnost. Kaloo pazi na potrebe in želje najmlajših otrok, ki se zahvaljujoč plišastim igračam Kaloo počutijo dobro in varno. Igračo lahko preprosto čistite, priporočena temperatura pranja je 30°, brez uporabe belil in mehčalcev, da bi s tem ohranili barvo in kakovost igrače.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 0 mesecev
PorekloIzdelano v Franciji
Skupna višina35 cm
Dimenzije paketa16*10*37 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Barvakrem
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.