Igračka iz blaga Moj prvi junak Kaloo 25 cm v darilni embalaži

Opis izdelka

Igračka iz blaga Moj prvi junak, francoske znamke Kaloo je čudovito darilo za najmlajše otroke, že od njihovega rojstva dalje. Zamaskirani junak je zasnovan iz nežnega blaga v sivi barvi. Velik je 20 cm, sestavlja pa ga tudi snemljiv plašč, ki lahko ujame otrokov vonj, kar je izjemno pomembno predvsem v prvih tednih dojenčkovega življenja. Mehko in nežno igračo so razvili v sodelovanju z Petit Cœur de Beurre, ki podpira otroke z zdravstvenimi težavami. Junak je zapakiran v elegantno embalažo, s katero boste svoje najbližje razveselili za kateri koli priložnost.

Vsaka otroška igrača Kaloo je testirana in izpolnjuje tudi te najvišje standarde in je tako primerna tudi za preučevanje in grizenje in okušanje. Igrača za najmlajše lahko zaradi svojega edinstvenega dizajna, nežnih barv in mehke površine hitro postane malčkov družabnik pri vsakodnevni igri in počitku. V bližini junaka se lahko mali dojenček počuti varneje, lahko ga privije k sebi in ga objame, ponoči pa bo z njim lažje zaspal. Pri igri z dojenčkom si otroci razvijajo svojo fino motoriko, spretnosti in sposobnosti.

Francosko podjetje Kaloo se že več kot 20 let ukvarja z razvojem mehkih plišastih in bombažnih igrač za najmlajše otroke, ki so edinstvenega dizajna. Proces izdelave igrač je docela nadzorovan, vsaka igrača mora izpolnjevati stroge evropske standarde, saj je s tem zagotovljena kvaliteta in maksimalna varnost produktov, ki zahvaljujoč temu na trgu nimajo konkurence.Otroške igrače Kaloo so odraz francoskega čuta za edinstvenost, lepoto in trpežnost. Igračo lahko preprosto čistite, priporočena temperatura pranja je 30 °C, brez uporabe belil in mehčalcev, da bi s tem ohranili barvo in kakovost igrače.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 0 mesecev
PorekloIzdelano v Franciji
Skupna višina25 cm
Dimenzije paketa17*8*29 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Barvasiva
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.