Igriva kuharica z recepti za otroke Chef Easy Biscuits Factory Smoby za pripravo majhnih kolačkov z okraski od 5 leta

Opis izdelka

Igriva kuharica z recepti za otroke Chef Easy Biscuits, francoskega proizvajalca Smoby predstavlja odlično darilo za vse otroke od 5. leta starosti, ki se radi posladkajo z okusnimi kolački. Priprava omogoča dečkom in deklicam, da ustvarijo lastne domače kolačke po priloženih receptih. Pri izdelavi in okraševanju sladkih kolačkov, bodo mali slaščičarji delali s pravimi sestavinami in svoji izdelki jih bodo kar dvojno razveselili. Veselili se ne bodo le ročno izdelanih in okrašenih kolačkov, ampak bodo za svoje delo kasneje nagrajeni tudi s slastnim prigrizkom.

Pripravljeno testo otroci vstavijo v zgornji del priprave za izdelavo kolačkov, iz katerega se bo postopoma iztiskalo testo v želeni obliki, zahvaljujoč priloženemu nastavku. Spretni peki imajo na voljo recepte, ki jih potrebujejo za izdelavo sladkih slaščic, pa tudi številne nastavke in posodice. Del tega odličnega in ustvarjalnega seta ta otroke so: pripomoček za okraševanje, štirje nastavki za različne oblike kolačkov, stojalo za gotove kolačke, žlička, različni modelčki, zajemalke, brizga in brošura z recepti.Dimenzije priprave za izdelavo kolačkov so 41*23*30 cm.

S pomočjo igre otroci spoznavajo izdelavo majhnih kolačkov, ki jih lahko nato ponudijo svojim bližnjim. Z igro se razvijata tudi otroška domišljija in ustvarjalnost ter tudi finomotorične spretnosti. Pri izdelavi slaščic se otroci učijo vzajemnega sodelovanja in komuniciranja, s čimer se razvijajo njihove jezikovne in komunikacijske veščine. Francoski Smoby prinaša otrokom prvorazredne igrače najvišje kakovosti. Material igrač Smoby je trden in trpežen, obenem pa nežen za otroške rokice. Vse otroške igrače Smoby imajo zaobljene robove, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni in zaščiteni pred poškodbami.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 5 let
PorekloIzdelano v Franciji
Velikost41*21*30 cm
Skupna višina30 cm
Dimenzije paketa45*15*30 cm
Skupna dolžina41 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža0,90 kg
Barvaturkizna
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.