Vozilo hruška Power Worker cement Mixer+Figurine Big s premičnimi elementi in gumiranimi kolesi od 2 leta

Opis izdelka

Vozilo hruška Power Worker cement Mixer je vrhunski otroški delovni avtomobilček, s katerim se bodo igrali dečki in deklice od 24. meseca starosti. Rumena hruška s figurico šoferja bo otroke navdušila že na prvi pogled, z avtomobilčkom pa bodo otroci preizkusili delo gradbenikov. Trpežna mehka kolesa omogočajo avtomobilčku stabilnost, otroci pa se bodo z njim igrali v otroški sobici kot tudi v peskovniku in na plaži. Robustni in trpežni plastični elementi zagotavljajo, da bo avtomobilček vašim najmlajšim služil leta inleta in jim priskrbel veliko veselih trenutkov. Pri tem si razvijajo svojo domišljijo, tehnično predstavnost, motorične spretnosti in logično mišljenje. 

Otroci se bodo z igro z delovnim strojem – hruško zabavali ure in ure. Igrača nima ostrih robov, zato se otroci med igro ne bodo poškodovali. Mere izdelka znašajo 21*40*25 cm. Igračo lahko preprosto očistite pod tekočo vodo. Izdelki BIG so testirani v neodvisnih inštitutih, ki se osredotočajo na najvišjo kakovost izdelkov. Avtomobilček hruška bo tudi po več letih igranje ohranil svoje čudovite barve, zahvaljujoč UV filtru, ki ščiti barve pred bledenjem.

Avtomobilček BIG je testiralo nemško podjetje TÜV Rheinland, v skladu s strogimi varnostnimi normami GS. Nemška znamka BIG je proizvajalec prvovrstnih igrač, ki dobivajo nagrade na mednarodni ravni. Logotip znamke BIG je bivol, ki predstavlja moč, trpežnost in robustnost – prav to pa so lastnosti te znamke. Znamka BIG skrbno pazi na varnost svojih izdelkov, uporabljeni materiali niso le kakovostni, temveč tudi zdravju neškodljivi. Nenadomestljiv dizajn, sodobni proizvodni procesi in igrače, ki izpolnjujejo zahteve otrok – to vse je znamka BIG.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 24 mesecev
PorekloNemčija
Velikost21*40*25 cm
Skupna višina25 cm
Teža1060 g
Nabor izdelkovNe
gift SS2024ECO7911 Didaktická veža,ECO7910 Didaktická pyramída
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.