Hojica in voziček za dojenčka 2v1 MiniKiss Smoby od 12 mes

Opis izdelka

Smoby otroški sprehajalček in voziček MiniKiss za dojenčke v enem je odličen pripomoček in hkrati igrača za otroke že od njihovega 12. meseca starosti.  Višina ročaja vozička meri 47 cm. Otroci ga bodo uporabljali kot voziček za dojenčka, hkrati pa se lahko na stabilen in trden voziček tudi varno opirajo. Tako otroci krepijo svoje nogice in se hkrati igrajo. Otroški voziček in sprehajalček ima priročno zavoro na sprednjih kolesih, ki preprečuje vozičku, da bi se prevrnil, pri tej nastavitvi pa se voziček premika zelo počasi. Po sprostitvi zavore se bodo kolesa lahko vrtela in se bo deklica preprosto sprehajala s svojim dojenčkom. Sprehajalček in voziček je primeren za dojenčke z velikostjo 42 cm.

Visoka varnost je zagotovljena tudi zahvaljujoč široko razvrščenim kolesom, ki vozičku za dojenčka omogočajo varno premikanje brez nesreč.  Voziček za dojenčka Cotoons je ovalne oblike in je zato za otroka popolnoma varen. Zaobljena oblika daje celotnemu dizajnu izredno edinstveno noto. Otroški voziček je zasnovan v čudoviti kombinaciji rožnate in bele barve ter zelenim detajlom na ročaju in kolesih. Izdelki Smoby so visoko kakovostni in imajo evropske certifikate kakovosti. Igra z otroškim dojenčkom je za otroke pomembna tudi za razvoj komunikacijskih in jezikovnih spretnosti.

Igrača je izdelana kakovostnih plastičnih materialov, z visoko trpežnostjo. Hkrati pa je nežna in žametna na dotik. Smoby je ugledna francoska znamka, ki se ukvarja z izdelavo kakovostnih igrač iz zdravju neškodljivih materialov. Dojenček je lahko tudi namišljeni prijatelj otroka, s katerim si bo ustvaril svoj lasten svet. Seznanja s človeškimi občutki, igra mamic s tem posnema odrasle. Mere vozička za otroke znašajo 47*47*46 cm. To je edinstvena igrača in hkrati pripomoček za otroke pri njihovih prvih korakih.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 12 mesecev
PorekloFrancija
Velikost50*43*47 cm
Skupna višina47 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Barvarožnata
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.