Hiška za dojenčka Violette Baby Nurse Large Doll's Play Center Smoby trokrilna s 23 dodatki (kuhinja, kopalnica, spalnica)

Opis izdelka

Hišica za dojenčka Violette z izdaje Baby Nurse je brezčasna igrača, primerna za deklice že od 3. meseca starosti. Igralni kompleks v čudovitih odtenkih rožnate je sestavljen iz 3 igralnih delov, ki so primerni za dojenčka z največjo velikostjo 42 cm. Glavni, srednji del hiške tvori kopalnica z rožnato banjico in prho ter previjalno mizico z modnim vzorcem. Zadnjo steno tvori okvir za fotografijo, okrašen s srčki, v katerega lahko otroci vstavijo svojo fotografijo z dojenčkom.

Levo krilo je sestavljeno iz kuhinjskega dela, kjer je stolček za hranjenje z mizico, korito za vodo in štedilnik, na spodnjem delu pa je nameščena mikrovalovka, v kateri bodo male hitro segrele dojenčkovo hrano. Na desnem krilu se nahaja spalnica z udobno posteljico, nad katero, nad katero je vrtiljak s srčki in ptički, za slajše sanje dojenčka. Nočna lučka za dojenčkovo glavico daje ponoči prijetne in nemoteče zvoke ter fluorescentno lučko. Posteljico lahko po potrebi tudi snamete in posteljico namestite na otrokovo, da bosta lahko skupaj tudi spala. 

Ta večfunkcijski center za nego ponuja bogat set 23 dodatkov, med katerimi so lonček s pokrovom, krožniček v obliki srčka z žličko za hranjenje in steklenička za mleko, škatlica z mlekom v prahu, šamponček, termometer in drugi dodatki. Otroci se bodo razveselili tudi dovolj prostora za shranjevanje in dodatkov. Prednost centra za dojenčke je njegova prostorna nezahtevnost. Posamezni deli hiške se lahko zložijo skupaj, s čimer boste prihranili prostor, zahvaljujoč koleščkom pa jo boste lahko prestavili kamorkoli boste želeli, hkrati pa ne bo zavzemala veliko prostora. 

Nega za dojenčka je del igre z dojenčkom, ko otroci posnemajo svoje starše. Ta igra pomaga pri razvoju otroške fantazije, kognitivnih in motoričnih sposobnosti in samostojnosti. Otroci se radi pretvarjajo, da je njihov dojenček resničen. Hranijo ga, kopajo, preoblačijo in uspavajo. Igra z otroškim dojenčkom je pomembna tudi za razvoj komunikacijskih in jezikovnih spretnosti otrok. Skupne mere centra za nego v sestavljenem stanju znašajo 150*71*71 cm, v zloženem pa 71*71*67 cm, višina dosega 71 cm. Dojenček ni del paketa.

Priznani francoski proizvajalec otroških igrač Smoby proizvaja kakovostne in edinstvene igrače edinstvenega dizajna in tudi funkcionalnosti. Na trgu je vodilen in njegove igrače so narejene iz zdravju neškodljive in kakovostne plastike, ki je prestala evropske teste kakovosti. Umetna masa na igračah Smoby je kakovostna in žametna na dotik.

Doprava nad 39€ zdarma

Tehnične lastnosti

Deček/deklicadeklica
StarostOd 3 let
PorekloFrancija
Velikost150*71*71 cm
Skupna višina71 cm
Dimenzije paketa80*24*63 cm
Skupna dolžina150 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža6,1 kg
Barvavijolična
Primerno za punčko (igračo)32 - 42 cm
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.