Hiška Pretty Blue Smoby modro-zelena z UV filtrom, 3 okni, 2 žaluziji in 2 premični naoknici od 2 leta

Opis izdelka

Hišica Pretty Blue je čudovita igralna hišica priznanega francoskega proizvajalca Smoby. V hiški se bodo igrali dečki in deklice od 2. leta starosti. Originalna hiška ponuja otrokom 3 okna z 2 žaluzijami in 2 premični naoknici, ki jih bodo nastavili po svojih željah. Barvna kombinacija modre, zelene, sive in bele deluje modno in brezčasno, barve pa ne bodo zbledele niti po več letih uporabe, zahvaljujoč anti UV filtru. Hiška za otroke se bo lepo podala vašemu vrtu in ga realistično okrasila.

Hiška ima kakovostne dvojne stene in je izdelana iz prvovrstnih materialov s pomočjo najnovejše tehnologije Blow Molding, ki daje hiški značilne lastnosti – trdnost in trpežnost. Hiška je stabilna in odlično kljubuje neprijaznim vetrovnim razmeram. Zaobljeni robovi hiške bodo zagotovili otrokom varnost pri igranju, njena plastična površina pa je nežna in žametna na dotik. Dimenzije te prvorazredne hiške merijo 98*110*127 cm, kjer njena višina znaša 127 cm, dolžina pa meri 110 cm. Vrtno hiško lahko uporabljate tudi v notranjih prostorih, je zložljiva zato omogoča hitro zlaganje in sestavljanje.

Hiška deluje realistično tudi zahvaljujoč posebno oblikovanemu reliefu, ki spominja na gradbeni material, uporabljen na pravih hišah. Na zelenih stenah so ponazorjena cvetlična korita z živalcami, nad vhodom pa je ime Smoby, poleg njega pa sta sva ljubka metuljčka. Otroci lahko v hiško vstopijo čez polovična vrata v modri barvi, na steni pa se nahajata dve okni, čez kateri lahko opazujejo okolico. Modra premična naoknica omogoča otrokom, da se prilagodijo vremenskim razmeram – če sonce preveč sveti, jo lahko zagrnejo, če pa želijo v hiški več toplote pa jo odprejo. Čez žaluzije bo v hiško prihajal sveži vetrc, z njimi bodo ustvarili polsenco. Streha je sive barve v imitaciji strešne kritine.

Hiška Pretty Blue Smoby se uvršča med najmodernejše hiške, zahvaljujoč svojemu originalnemu francoskemu dizajnu in prvorazredni kakovosti. Prostorna hiška je ustvarjena prav za igro več otrok skupaj, sorojencev in prijateljev. Igra v hišici pri otrocih razvija komunikacijske spretnosti, besedni zaklad, otroci pa se igrajo različne poklice, s katerimi posnemajo odrasle. Pomembno je otroke napeljevati k odgovornosti, pri čemer vam bo hiška odlično pomagala. Čudovite barve hiške pri otrocih spodbujajo domišljijo in predstavnost, počutijo se kot v pravljici.

Priznani francoski proizvajalec Smoby izdeluje kakovostne plastične igrače za otroke že cela desetletja. Plastika na igračah Smoby je trdna in trpežna, obenem pa nežna in gladka za otroške rokice in žametna na dotik. Vse otroške igrače Smoby imajo zaobljene robove, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni in zaščiteni pred poškodbami. Igrače Smoby predstavljajo najboljšo izbiro za vsakega otroka.

Lastnosti

 • plastična hiška najvišje kakovosti
 • 2 premični naoknici
 • trpežne dvojne stene
 • streha v imitaciji strešne kritine
 • po navdihu vodilnih francoskih oblikovalcev
 • je trdna in stabilna
 • zahvaljujoč večji teži kljubuje vremenskim vplivom
 • kvaliteten francoski izdelek
 • zaobljeni robovi, žametno nežna plastika
 • primerna za dečke in deklice od 2. leta starosti
 • dovolj prostorna za igro več otrok
Doprava nad 39€ SI zima
Tehnični parametri
Deček/deklicaboy and girl
StarostOd 24 mesecev
PorekloFrancija
Velikost98*110*127 cm
Skupna višina127 cm
Dimenzije paketa99*20*115 cm
Skupna dolžina110 cm
UV filterDa
Dvojne steneDa
EmbalažaDa
Teža12,50 kg / 14,75 kg
Barvatyrkysová
Ocene
loader  Nalagam ocene …
Vprašanje o izdelku
Polja označena z * so obvezna
captcha