Hišica za mucko Cat's House Veterinary Smoby elektronska z zvoki in tobogan z gugalnico ter 6 dodatkov

Opis izdelka

Stilska in brezčasna hišica za mucko francoskega proizvajalca Smoby bo navdušila vse otroke, predvsem pa deklice od 3. leta starosti, ki se radi igrajo z živalcami. Barvita hiška z 2 etažama v sebi skriva priročno gugalnico, prenosni boks, igralni del z miško, prostor za hranjenje in tobogan, na koncu pa se nahaja še skakalnica. Z nje bo s pomočjo tipke mucka skočila naravnost v naročje. V 6-delnemu setu se nahaja tudi krtača za krtačenje mucka, ogledalce, ki se lahko pripne na hiško, lopatka, mačji iztrebki in skledica za hranjenje. Del seta je tudi plišasta mucka z zvoki, s katero se bodo vaši najmlajši še bolj pristno zabavali. Naučili se bodo zanjo skrbeti, jo hraniti, česati, zahvaljujoč zaboju pa jo bodo lahko vzeli s seboj na obiske in izlete.

Originalna hiška z elektronsko mucko predstavlja izjemno darilo za otroke, ki si želijo doma imeti svojega hišnega ljubljenčka. Pri igri s hiško si razvijajo svojo domišljijo, predstavnost in fino motoriko, posnemajo odrasle in se učijo o negi za mucka. Dobili bodo novega plišastega prijatelja, s katerim se bodo igrali leta in leta. Celotno hiško lahko prenesete kamor koli, na zgornjem delu ima robusten ročaj in tehta le 2,7 kg. Mucka deluje na 3 baterije tipa LR44, ki so priložene kompletu (testne). Dimenzije hiške merijo 48*44*57 cm, skupna višina znaša 57 cm.

Smoby že leta in leta prinaša otrokom moderne igrače pravega francoskega dizajna. Material igrač Smoby je trden in trpežen, obenem pa nežen za otroške rokice. Vse otroške igrače Smoby imajo zaobljene robove, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni in zaščiteni pred poškodbami. Izdelki Smoby vsestransko pripomorejo k razvoju vaših otrok, oblikujejo njihovo osebnost in bodo prevzeli tudi najmlajše otroke. Igrače izpolnjujejo tudi te najstrožje varnostne kriterije in zagotavljajo vrhunsko francosko kakovost in brezčasni dizajn.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloFrancija
Velikost48*44*57 cm
Skupna višina57 cm
Dimenzije paketa50*15*66 cm
Na baterijeDa
ElektronskoDa
ZvokDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža2,7 kg
OpombaBattery: 3 x LR44 included
Barvazelena
Primerno za punčko (igračo)36 - 42 cm
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.