Hišica za dojenčka Baby Care Childcare Center Smoby s 5 prostori in 27 dodatki za stanovanje

Opis izdelka

Hišica za dojenčka Baby Care Childcare Center francoskega proizvajalca Smoby bo očarala vse otroke, predvsem pa deklice od 3. leta starosti, ki se rade igrajo z dojenčki. Večnamenski center za dojenčke s 5 igralnimi prostori se ponaša z nežnimi pastelnimi barvami in omogoča otrokom polnovredne izkušnje pri negi dojenčka. Dostopna je z vseh strani, lahko se zloži in prestavi na drugo mesto. V originalnem 27-delnem setu bodo otroci imeli na voljo vse, kar dojenček potrebuje – sestavljanko s številkami, žogice, 6 barvnih pisal, pobarvanke, krožnik z žličko, jogurt, flomaster in tekstilno krpico.

Igralni prostori v hiški:

  • vhodni del z uro, rojstnodnevno okrašeno steno in škatlo za igrače
  • kopalnica u umivalnikom, straniščem in toaletnim papirjem
  • spalnica s toboganom in predalom pod posteljo
  • jedilni del/ustvarjalni prostor z mizico in tablo za risanje
  • igralni del z ograjo

Zahvaljujoč prostorom z različnimi funkcijami bodo otroci pri igri z dojenčki lahko vključili svojo ustvarjalnost in domišljijo, si izmišljali različne situacije in zgodbe. Vsak dan bodo odkrivali nove možnosti igre, dojenčkom v vrtcu pripravljali program, jih hranili, se z njimi igrali in jih zvečer uspavali. Pri igri staršev se otroci približujejo svetu odraslih, pridobivajo občutek za odgovornost, urijo svojo fino motoriko in logiko. Pri igri s svojimi sorojenci in prijatelji krepijo svoje komunikacijske spretnosti in izražanje, prostorna hiška pa omogoča dovolj prostora tudi za igro več otrok. Hišica je primerna za dojenčke z velikostjo do 42 cm (dojenček ni del seta).

Mere izdelka znašajo 108*78*51 cm. Francoski proizvajalec Smoby je vrhunski proizvajalec igrač, ki jih odlikuje poseben videz in pripomorejo k otrokovemu vsestranskemu razvoju. Material na igračah Smoby je trden in trpežen, obenem pa nežen in gladek za otroške rokice in žameten na dotik. Barve na igračah Smoby pri otrocih razvijajo njihovo ustvarjalnost in individualnost, pritegnile bodo tudi najmlajše otroke. Igrače izpolnjujejo tudi najstrožje varnostne standarde in zagotavljajo francosko kakovost ter originalnost.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloIzdelano v Franciji
Velikost108*78*51 cm
Skupna višina51 cm
Dimenzije paketa53*17*60 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Barvakrem
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.