Hišica za vrtnarja Garden House Smoby s cvetličnimi koriti razširjena z žlebom in mrežo s ptičjo hišico višina 135 cm z UV filtrom od 2 leta

Opis izdelka

Imate doma malega vrtnarja? Prvorazredna hišica za male vrtnarje Garden House, francoskega proizvajalca Smoby predstavlja izjemno darilo za otroke od 2. leta starosti, ki bodo z njo doživeli ogromno zabavnih trenutkov. Vrtna hiška deluje izredno pristno, njena površina je oblikovana v relief kamna in lesa. Opremljena je s polovičnimi vrati z režo za poštarjeva pisma, 2 običajnima oknoma (eno z odpirajočimi naoknicami), 2 okroglima okencema, ki bodo poskrbela za svež vetrič tudi med vročimi poletnimi dnevi. Del hiške je tudi moderni 21-delni set vrtnih dodatkov, s katerimi se bodo otroci igrali prave vrtnarje, gojili svoje lastne rožice in zelišča. 

Ena stena hiške je opremljena z dekorativno mrežo, na katero lahko otroci namestijo kar 4 cvetlične lončke s pomočjo namestitvenih objemkov. V setu se nahaja skupaj kar 6 cvetličnih lončkov (3 rdeči, 3 modri) in en velik pravokoten, s prostornino kar 25 litrov in merami 23*20*59 cm. Otroci se bodo razveselili tudi krmilnice za ptičke, kamor bodo ptičkom nasipali okusno pičo. Pri svojem delu se bodo vrtnarji lahko zanesli na kanglico, grabljice, lopatko in pripomoček za sajenje, na voljo pa imajo tudi plastične značke, na katere bodo zapisali ime zasajene rastline in jih zapičili v lonček. Opombe in pomembne datume si bodo lahko zapisali na sivo tablico, ki jo bodo namestili na steno hiške. Odličen pripomoček je tudi knjižica s sličicami, ki jo prav tako lahko obesijo na steno hišice in vsebuje pomembne predloge in namige za sajenje. Nanjo lahko pripnejo tudi vrečke s semeni. 

Na drugi strani hišice bodo našli priročno mizico, ki je nameščena na okno (v primeru slabšega vremena jo lahko namestite tudi v notranji prostor). Ponuja dovolj prostora za shranjevanje za vrtno orodje, njena velika delovna površina pa otrokom olajšuje sajenje rastlin v cvetlične lončke, presajanje in zamenjavo substrata, preprosto vse, kar je potrebno postoriti za nego vrtička. Žleb z zbiralnikom za shranjevanje deževnice bo dečkom in deklicam priskrbel pristno doživetje, zahvaljujoč kateremu bodo imeli lasten vodni vir. Mali vrtnarji bodo lahko zalivali in skrbeli za svoje rožice, in tako razvili spoštljiv odnos do narave. V primeru, da otroci ne bodo imeli dovolj deževnice za zalivanje, jim lahko vodo nalijete na streho, od tam pa bo stekla v zbiralnik. Od tam bodo lahko vodo preprosto natočili v kanglico.

Hišico lahko razširite z naslednjimi dodatki:

 • letna kuhinja
 • piknik mizica s klopmi
 • vrtiček s cvetličnimi koriti
 • elektronski zvonček
 • vrata z lino za pisma, ki se zaklenejo s ključem
 • plastična podlaga (2 seta)
 • solarna lučka
 • senčnik, ki ga namestite na piknik mizico

Hiška za otroke je izdelana iz trpežne plastike, ki bo zdržala leta in leta, njena površina pa je prijetna in žametna na dotik. Otroška hišica je zasnovana v barvni kombinaciji bele, zelene, sive, modre in bež barve, čudovit videz pa bo ohranila zahvaljujoč anti UV filtru, ki bo zanesljivo zaščitil barve pred sončnimi žarki, zato bo hiška tudi po več letih videti kot nova. Hišica ima trdne in stabilne dvojne plastične stene, ki kljubujejo tudi močnemu vetru in slabemu vremenu. 

Mere te hiške znašajo 129*132*135 cm, skupna višina pa meri 135 cm. Otroška hišica Smoby se namesti in razstavi na zelo preprost način, zahvaljujoč velikim plastičnim elementom. Ko jo sestavite, ne bo zavzela veliko prostora in tako se vam ni treba bati, da vam bo doma v napoto. Doživetje v igri z otroško hišico je prav posebno zaradi prostorne notranjosti, saj imajo otroci znotraj hišice veliko prostora za igranje. Otroci se z igro v hišici socializirajo, razvijajo komunikacijske veščine, ustvarjalnost in domišljijo, preko iger pa posnemajo odrasle. Pridobivajo občutek za odgovornost, skrbijo za čistočo v hišici, se približujejo k naravi in do nje razvijajo spoštljiv odnos.

Francoski proizvajalec Smoby že leta in leta prinaša otrokom le najkakovostnejše igrače originalnega dizajna. Material igrač Smoby je trden in trpežen, obenem pa nežen za otroške rokice. Vse otroške igrače Smoby imajo zaobljene robove, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni in obvarovani pred poškodbami. Barve na igračah Smoby spodbujajo in razvijajo otroško domišljijo in fantazijo, zato bodo pritegnile vsakega otroka. Igrače izpolnjujejo tudi te najstrožje varnostne kriterije in zagotavljajo francosko kakovost ter originalnost.

Lastnosti

 • vrtna igralna hiška z mnogimi dodatki
 • možnost razširitve z drugimi elementi
 • realističen videz
 • primerna za notranje in zunanje prostore
 • za dečke in deklice od 2. leta starosti
 • trpežna in maksimalno stabilna konstrukcija
 • anti UV filter varuje barve pred bledenjem
 • skupna višina 135 cm
 • dovolj prostorna za igro več otrok
 • žametno nežna plastika z zaobljeni robovi
 • vrhunski francoski izdelek
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 24 mesecev
PorekloFrancija
Velikost129*132*135 cm
Skupna višina135 cm
Dimenzije paketa120*50*92 cm
UV filterDa
Dvojne steneDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža25,93 / 29,13 kg
Barvabež
Nabor izdelkovNe
gift SS2024ECO4339 Vozík s náradím
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.