Opis izdelka

Hišica za vrtnarja Garden House z osnovno popolno opremo bo poskrbela za dolgoletno odlično otroško zabavo. Hiška z izjemno opremo deluje pristno, njena površina je oblikovana v reliefu kamna in lesa. Opremljena je s polnimi vrati z režo za pošto, na obiske pa že čaka elektronski zvonček na baterije. Za prijeten vetrič v hiški bodo poskrbeli 2 klasični okni (eno z odpirajočimi naoknicami) in 2 stilski okrogli okenci kot so značilni za ladijske kajute. Del hiške je tudi moderni 21-delni set vrtnih dodatkov, s katerimi se bodo otroci igrali vrtnarje in gojili svoje lastne rožice in zelišča. Hišico lahko kadarkoli razširite tudi z drugimi dodatki.

Ena stena hiške je opremljena z dekorativno mrežo, na katero lahko otroci namestijo kar 4 cvetlične lončke s pomočjo namestitvenih objemkov. V setu se nahaja skupno kar 6 cvetličnih lončkov (3 rdeči, 3 modri) in en velik pravokoten, s prostornino kar 25 litrov in merami 23*20*59 cm. Otroci se bodo razveselili tudi predhišnega vrta z dvema cvetličnima lončkoma in krmilnice za ptičke, pri delu vrtnarjev pa bodo uporabljali orodjem, kot so grabljice, lopatka, pripomoček za sajenje in kanglica, na voljo pa bodo imeli tudi plastične značke in mizico na oknu. Za zalivanje rožic se lahko zanesejo na žleb z zbiralnikom deževnice in priročno zalivalko. Odličen pripomoček je tudi knjižica s sličicami, ki jo prav tako lahko obesijo na steno hišice in vsebuje pomembne predloge in namige za sajenje.

Hišica je opremljena z zunanjo kuhinjo s 17 dodatki in senčnikom Sunshade, ki ga lahko namestite na piknik mizico ali pa uporabljate samostojno. Otroci se bodo s hiško igrali tudi po sončnem zahodu, saj vsebuje tudi solarno lučko s 3 LED žarnicami z belo svetlobo, ki se polnijo z baterijami kapacitete 500 mAh - 3,7 V. Lučka je odporna na pršenje vode, izpolnjuje normativ IP54 in se polni podnevi z integriranim solarnim panelom. Za udobno hojo bo poskrbela plastična podlaga s teksturo lesa površine 4,8 m2, ki jo sestavlja set 24 sivih kvadratkov. Podlaga je narejena iz prvorazredne 100 % reciklirne umetne mase, ki je zračna in tvori zaščitni sloj med hiško in tlemi.

Hiška za otroke je izdelana iz trpežne plastike, ki bo služila leta in leta, njena površina pa je prijetna in žametna na dotik. Otroška hišica je zasnovana v barvni kombinaciji bele, zelene, sive, modre in bež barve, čudovit videz pa bo ohranila zahvaljujoč anti UV filtru, ki bo zanesljivo zaščitil barve pred sončnimi žarki, zato bo hiška tudi po več letih videti kot nova. Hišica ima trdne in stabilne dvojne plastične stene, ki kljubujejo tudi močnemu vetru in slabemu vremenu. 

Mere te hiške znašajo 129*132*135 cm, skupna višina pa meri 135 cm. Otroška hišica Smoby se namesti in razstavi na zelo preprost način, zahvaljujoč velikim plastičnim elementom. Ko jo sestavite, ne bo zavzela veliko prostora in tako se vam ni treba bati, da vam bo doma v napoto. Doživetje v igri z otroško hišico je prav posebno zaradi prostorne notranjosti, saj imajo otroci znotraj hišice veliko prostora za igranje. Otroci se z igro v hišici socializirajo, razvijajo komunikacijske veščine, ustvarjalnost in domišljijo, preko iger pa posnemajo odrasle.

Francoski proizvajalec Smoby že leta in leta prinaša otrokom prvorazredne igrače originalnega dizajna. Material igrač Smoby je trden in trpežen, obenem pa nežen za otroške rokice. Vse otroške igrače Smoby imajo zaobljene robove, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni in zaščiteni pred poškodbami. Barve na igračah Smoby spodbujajo in razvijajo otroško domišljijo in fantazijo, zato bodo pritegnile vsakega otroka. Igrače izpolnjujejo tudi te najstrožje varnostne kriterije in zagotavljajo francosko kakovost ter originalnost.

Lastnosti

 • vrtna igralna hiška z osnovno opremo
 • z razširitvami, možnost dokupa drugih dodatkov
 • primerna za notranje in zunanje prostore
 • za dečke in deklice od 2. leta starosti
 • trpežna in maksimalno stabilna konstrukcija
 • anti UV filter varuje barve pred bledenjem
 • skupna višina 135 cm
 • elektronski zvonček deluje na 2 AAA/LR03 bateriji (nista del seta)
 • dovolj prostorna za igro več otrok
 • žametno nežna plastika z zaobljeni robovi
 • vrhunski francoski izdelek
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 24 mesecev
PorekloFrancija
Velikost129*132*135 cm
Skupna višina135 cm
Dimenzije paketa120*50*92 cm
UV filterDa
Dvojne steneDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža25,93 / 29,13 kg
Barvabež
Nabor izdelkovDa
gift SS2024ECO529 Vozík na ťahanie
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.