Hišica Vrtnar Maison Neo Floralie Smoby z zvoncem in kuhinjskim kotom

Opis izdelka

Otroška hišica Smoby Maison Neo Floralie Vrtnar ima edinstveni dizajn, ki bo že na prvi pogled všeč vsakemu otroku. Ima trdne in stabilne dvojne plastične stene, ki kljubujejo tudi močnemu vetru in vremenskim vplivom. Površina otroške hišice vsebuje edinstven UV filter, ki varuje barve hišice pred bledenjem zato bodo ostale čudovite in živahne še dolga leta. Posebnost UV filtra je v tem, da bo hišica tudi po več letih ostala enaka, kot ravnokar vzeta iz škatle. Otroška hišica Smoby se namesti in zloži na zelo preprost način. Ko jo sestavite ne bo zavzela veliko prostora, in tako se vam ni treba bati, da vam bo doma v napoto. Stabilnost hišice je zajamčena, zahvaljujoč kakovostnim plastičnim materialom, ki so čvrsti in trpežni. Plastična površina je žametna na dotik in nežna za otroške rokice. Njeni robovi so zaobljeni, zato se otroci med igro ne bodo poškodovali. Otroška hišica Maison Neo Floralie Vrtnar je edinstvenega dizajna z vgrajeno otroško kuhinjico. Celotna višina hišice dosega 148 cm in je primerna za otroke od 3. leta starosti.

Hišica je izdelana v čudoviti barvni kombinaciji zelene, sive, rdeče in bele barve. Te barve se bodo odlično podale k arhitekturi vašega dvorišča ali vrta, in hišica bo postala lep okras. Je brezčasne oblike in ima prostorno notranjost, zaradi česar spada med najbolj priljubljene hišice. Notranji tloris medi meri 185*109 cm, celotna višina pa znaša 148 cm. Streha otroške hišice, Maison Neo Floralie Vrtnar, je imitacija strešne kritine sive barve. Površina hišice ima relief, ki spominja na gradbeni material z detajli v obliki cvetličnih korit. Smoby je francoska znamka otroških igrač, ki jamči kakovost in trpežnost hišice, ki je izdelana po evropskih standardih. Francoska znamka Smoby zagotavlja kakovost, ki jo potrjujejo dolga leta njenega obstoja. Igra v otroški hišici je zanimiva za otroke različnih starosti. V njej se bodo s svojimi prijatelji in sorodniki lahko igrali ure in ure. Otroška hišica Floralie vsebuje tudi cvetlična korita na straneh hišice, kamor lahko otroci posadijo rože, jih zalivajo in opazujejo, kako rastejo. Višina odprtine vrat meri 100 cm, širina pa 36 cm. Dolžina polovičnih vrat meri 49 cm.

Edinstven element hišice je tudi zvonec na vratih in polovična vrata. Hišice za otroke Smoby sodijo med najkakovostnejše na trgu, zahvaljujoč svoji visoki kakovosti in trpežnosti. Užitek v igri z otroško hišico je prav poseben zaradi dosledne ergonomske rešitve, saj imajo otroci znotraj hišice veliko prostora za igranje. Igra v otroški hišici pri otrocih razvija komunikacijske spretnosti, otroci pa z igro posnemajo odrasle. Okolje hišice, ki omogoča polno idej, spodbuja otrokov razvoj besednega zaklada. Otroška hišica je za razliko od lesenih hišic čudovito barvita, kar spodbuja otroško fantazijo, igrivost in v njih prebuja domiselnost ter pravljične prizore. Otroška hišica ne bo zanimiva le vašim otrokom, ampak tudi njihovim prijateljem. To je čudovit dodatek za dvorišče ali vrt. Lastna hišica je izpolnitev sanj vseh otrok. Proizvajalec otroških igrač Smoby zagotavlja francosko kakovost po evropskih standardih in čvrste in trpežne materiale.

Lastnosti

  • edinstvena otroška vrtna hišica
  • dvojne plastične stene za večjo trpežnost in stabilnost
  • preprosto sestavljanje in razstavljanje
  • anti UV filter, ki varuje plastiko pred bledenjem
  • žametno nežna površina
  • s kuhinjico in cvetličnimi koriti
  • z elektronskim zvončkom
  • polovična vrata in veliko oken
  • kvaliteten francoski izdelek
  • skupna višina 148 cm
  • primerna za otroke od 3. leta
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloFrancija
Velikost185*109*148 cm
Skupna višina148 cm
Dimenzije paketa144*40*87 cm
Skupna dolžina185 cm
Na baterijeDa
ElektronskoDa
ZvokDa
UV filterDa
Dvojne steneDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža28,25 kg / 31,85 kg
OpombaBattery: 2 x 1,5V, AAA, LR03
Barvazelena
Nabor izdelkovNe
gift SS2024ECO4339 Vozík s náradím
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.