Hišica s trgovino Sweety Corner Playhouse Smoby z živili in sladkarijami in 18 dodatkov z UV filtrom od 2 leta

Opis izdelka

Hišica s trgovino Sweety Corner Playhouse, francoskega proizvajalca Smoby predstavlja odlično darilo za vse dečke in deklice od 2. leta starosti. Na sprednjem delu hiške se nahajajo polovična vrata, stranski steni sta opremljeni z 2 okni z žaluzijo in premično naoknico, tako da bodo otroci v hiški lahko uživali v prijetnem vetriču tudi ob vročih poletnih dnevih. Hiška v barvni kombinaciji modre, bele in sive na hiški deluje moderno in brezčasno in bo okrasila vsako dvorišče ali vrt, njene barve pa zahvaljujoč anti UV filtru ne bodo zbledele niti po več letih uporabe.

Hiška služi otrokom tudi kot trgovinica s sladkarijami – na strehi je nalepka s sličicami sladkarij in napisom Sweety Corner, enak napis pa je tudi na polovičnih vratih. Izdajno okence je z zunanje strani opremljeno s pultom, z notranje pa se nahaja kuhinjica z odpirajočo blagajno in dozirnikom sladoleda. Na premično naoknico lahko mali trgovci napišejo cenik in jo po koncu delovnega dne preprosto zaprejo. Pri streženju in pripravi poslastic se lahko otroci zanesejo na 18 dodatkov, med katerimi bod našli plačilni terminal, plačilno kartico, račune, kavo v kozarčku, sladke posipe, 2 kornetka s kepico sladoleda, krožniček s priborom, ponvico s funkcijo obračanja in 2 palačinki. 

Žaluzije omogočajo dotok svežega zraka in ustvarjajo polsenco. Zahvaljujoč imitaciji strešne kritine je siva streha videti pristno. Hiška ima čvrste stene, je stabilna in odlično kljubuje tudi slabim vremenskim pogojem. Njeni zaobljeni robovi zagotavljajo otrokom varno igro, njena površina pa žametno nežna na dotik. Mere te prvorazredne igralne hiške znašajo 105*110*127 cm, kjer skupna višina meri 127 cm, dolžina pa 110 cm. Vrtno hiško lahko uporabljate v notranjih in zunanjih prostorih, je zložljiva, omogoča hitro zlaganje in sestavljanje. 

Hišica Sweety Corner prinaša otrokom izjemna doživetja pri igri poklicev trgovcev, kuharjev in gostov v udobju lastnega vrta. Zahvaljujoč igri vlog si otroci hitreje razvijajo komunikacijske veščine, razširjajo svoj besedni zaklad in se približujejo svetu odraslih ter pridobivajo občutek odgovornosti. Učijo se, kako se uporabljajo predmeti vsakodnevne uporabe, pridobivajo samozavest in si ustvarjajo boljše in trdnejše socialne vezi. Čudoviti videz hiške in velika količina dodatkov pri otrocih spodbuja razvoj domišljije in predstavnosti.

Priznani francoski proizvajalec Smoby že desetletja prinaša otrokom prvorazredne plastične igrače. Plastika na igračah Smoby je trdna in trpežna, obenem pa nežna in gladka za otroške rokice ter žametna na dotik. Vse otroške igrače Smoby imajo zaobljene robove, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni in zaščiteni pred poškodbami. Igrače Smoby predstavljajo najboljšo izbiro za vsakega otroka.

Lastnosti

  • plastična hiška najvišje kakovosti
  • s trgovinico z 18 dodatki
  • 2 okni z žaluzijami in 1 premično naoknico
  • streha z imitacijo strešne kritine
  • po navdihu vrhunskih francoskih oblikovalcev
  • je trdna in stabilna
  • zahvaljujoč večji teži kljubuje vremenskim vplivom
  • kakovostni francoski izdelek
  • zaobljeni robovi, žametno mehka plastika
  • primerno za dečke in deklice od 2. leta starosti
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 24 mesecev
PorekloFrancija
Velikost105*110*127 cm
Skupna višina127 cm
UV filterDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža14,1 kg
Barvamodra
Nabor izdelkovNe
gift SS2024ECO4339 Vozík s náradím
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.