Hišica Pretty Sunny Flowers House Smoby z okensko poličko in cvetličnimi lončki z 2 oknoma in žaluzijami z anti UV filtrom od 24 mes

Opis izdelka

Otroška hišica Sunny Flowers je najnovejša vrtna hiška francoskih oblikovalcev Smoby, ki bo navdušila dečke in deklice od 2. leta starosti. Stilska in brezčasna hiška ponuja otrokom 2 okni z žaluzijami ter priročna polovična vrata, zahvaljujoč katerim bo v hiško pritekel prijeten vetrič. Površina hiške je zaščitena z anti UV filtrom, zato bo svoje lepe barve ohranila tudi po več letih uporabe. Priročna okenska polička bo razveselila vsakega malega vrtnarja, ki lahko na njej v treh cvetličnih lončkih goji rastline. Za sajenje bodo imeli na voljo majhno lopatko in grabljice. 

Igralna hišica ima kakovostne dvojne stene in je izdelana iz prvorazredne plastike s pomočjo najnovejše tehnologije Blow Molding, ki daje hiški značilne lastnosti – trdnost in trpežnost. Hiška je stabilna in odlično kljubuje tudi neprijaznim vetrovnim razmeram. Njeni zaobljeni robovi zagotavljajo otrokom varno igro, njena površina pa je nežna in žametna na dotik. Mere te prvorazredne otroške hiške znašajo 98*110*127 cm, kjer skupna višina meri 127 cm, dolžina pa 110 cm. Hiška je odličnih mer in omogoča preprosto sestavljanje in podiranje.

Posebno oblikovani relief na hiški spominja na gradbeni material, uporabljen za gradnjo hiš. Na oranžnih stenah so ponazorjena cvetlična korita z živalcami, nad vhodom je napis Smoby, ob njem pa so sličice čudovitih metuljčkov. Otroci v hiško vstopijo skozi polovična vrata zelene barve, na beli steni pa se nahajata tudi dve odprtini, skozi katera lahko otroci opazujejo okolico. Preko žaluzij v hiško prihaja čist zrak, ustvarjajo pa tudi polsenco. Streha je čudovite rdeče barve z imitacijo strešne kritine, tako da se bodo mali navihanci počutili kot v pravi hiši.

Hiška Sunny se uvršča med najmodernejše hiške, saj izstopa po svoji prvorazredni kakovosti in pravim francoskim dizajnom. Prostorna hiška je prav ustvarjena za igro več otrok skupaj, sorojencev in prijateljev. Igra v hiški pri otrocih razvija komunikacijske veščine in besedni zaklad, v njej se lahko igrajo različne poklice, pazijo na red in čistočo in se približujejo svetu odraslih. Otroke je pomembno voditi k odgovornosti, hiška pa jim bo pri tem odlično priskočila na pomoč. Čudovite barve na hiški pri otrocih spodbujajo razvoj domišljije in predstavnosti, dečki in deklice si izmišljajo lastne prigode in doživetja, ki se jih bodo še dolgo spominjali.

Francoski proizvajalec Smoby otrokom prinaša le najkakovostnejše igrače že cela desetletja. Plastika na igračah Smoby je trdna in trpežna, obenem pa nežna in gladka za otroške rokice in žametna na dotik. Vse otroške igrače Smoby imajo zaobljene robove, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni in varni pred poškodbami. Igrače Smoby predstavljajo najboljšo izbiro za vsakega otroka.

Lastnosti

  • plastična hiška vrhunske kakovosti
  • zanimiva barvna zasnova z anti UV filtrom
  • 2 okni z žaluzijami
  • trpežne dvojne stene
  • streha z imitacijo strešne kritine
  • pri razvoju so sodelovali francoski oblikovalci
  • visoka trdnost in stabilnost, kljubuje vremenskim vplivom
  • za notranje in zunanje prostore
  • kvaliteten francoski izdelek
  • zaobljeni robovi, žametno mehka plastika
  • primerna za dečke in deklice od 2. leta starosti
  • dovolj prostorna za igro več otrok
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 24 mesecev
PorekloFrancija
Velikost98*110*127 cm
Skupna višina127 cm
Dimenzije paketa99*20*115 cm
UV filterDa
Dvojne steneDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža12,50 kg / 14,75 kg
Barvazelena
Nabor izdelkovNe
gift SS2024ECO4482 Kosačka na trávu
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.