Hišica Prijateljev s kuhinjo prostorna Neo Friends House Smoby z razširitvami 2 vrata 6 oken in piknik mizica 172 cm višina z UV filtrom

Opis izdelka

Brezčasna hišica Prijateljev Neo Friends House z delavnice francoskih oblikovalcev Smoby se ponaša z najmodernejšim dizajnom in odličnimi dodatki, ki bodo navdušili otroke od 3. leta starosti. Zahvaljujoč svojim izjemnim dimenzijam ponuja dečkom in deklicam veliko prostora za igro, zato se bo v njej brez težav igralo tudi več otrok, prijateljev in sorojencev. Opremljena je z dvojno streho z dimnikom, 2 polovičnimi vrati z odprtino za pošto in 6 okni z 2 odpirajočima naoknicama. V notranjosti hiške bo zahvaljujoč njim tudi v vročih poletnih dnevih dovolj svežega zraka. Domiselno ogrodje hiške ponuja otrokom še veliko več.

Otroci se bodo lahko zabavali s piknik mizico, ki jo lahko uporabite z zunanje in tudi notranje strani. Za obiske je že pripravljen tudi elektronski zvonček, ki deluje na 2 bateriji tipa AAA (nista del seta). Del hiške je tudi letna kuhinja s 17 dodatki, s katero se bodo otroci igrali kuharje in si izmišljali nove kuhinjske poslastice ter prijateljem pripravili okusne hrenovke. Sprednji del hiške krasi cvetlično korito, v katerem lahko otroci gojijo svoje rastline in zelišča. Hiška deluje izjemno pristno, njena površina v obliki reliefa predstavlja les in kamen, s čimer bo očarala vse otroke. Razveselile jih bodo tudi podobe mucke, psička in ptičkov. Na zadnjem delu se pod polovičnimi vrati nahaja tudi imitacija ptičje hišice, pod katero se lahko veselo plazijo.

Hišico lahko nadgradite z naslednjimi dodatki:

 • predhišni vrt s cvetličnimi koriti
 • polna vrata z lino za pisma, ki se zaklenejo s ključem
 • žleb z zbiralnikom za deževnico
 • plastična podlaga (3 seti)
 • solarna lučka
 • senčnik, ki ga namestite na piknik mizico

Hiška za otroke je izdelana iz trpežne umetne mase, ki bo zdržala leta in leta, njena površina pa je prijetna in žametna na dotik. Zasnovana v barvni kombinaciji bele, zelene, sive in rdeče barve, za čudovit videz pa bo poskrbel anti UV filtru, ki bo zanesljivo zaščitil barve pred sončnimi žarki, zato bo hiška tudi po več letih videti kot nova.Hišica ima trdne in dvojne plastične stene, ki kljubujejo tudi močnemu vetru in slabemu vremenu. Posebnost hišice so naoknice, ki se obračajo za 360°, ki bodo otrokom z obračanjem omogočile, da bodo sami prilagodili količino svetlobe, ki bo prenikala notri. Pod streho se nahajajo tudi 3 podstrešna okna, zahvaljujoč katerim hiška deluje še bolj pristno.

Mere te hiške znašajo 217*155*172 cm, skupna višina pa meri 172 cm. Z velikimi plastičnimi elementi in vijaki lahko hiško sestavite izjemno hitro in preprosto, brez kakršnih koli težav. Ko jo sestavite, ne bo zavzela veliko prostora in tako se vam ni treba bati, da vam bo doma v napoto. Doživetje v igri z otroško hišico je prav posebno zaradi prostorne notranjosti, saj imajo otroci znotraj hišice veliko prostora za igranje. Otroci se z igro v hišici socializirajo, razvijajo komunikacijske veščine, ustvarjalnost in domišljijo, preko iger pa posnemajo odrasle. Z njo otroci pridobivajo občutek odgovornosti in skrbijo za to, da bi bila zmeraj lepo pospravljena.

Francoski proizvajalec Smoby že leta in leta prinaša otrokom le najkakovostnejše igrače originalnega dizajna. Material na igračah Smoby je trden in trpežen, obenem pa nežen in gladek za otroške rokice in žameten na dotik. Vse otroške igrače Smoby imajo zaobljene robove, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni in obvarovani pred poškodbami. Barve na igračah Smoby spodbujajo in razvijajo otroško domišljijo in fantazijo, zato bodo pritegnile vsakega otroka. Igrače izpolnjujejo tudi te najstrožje varnostne kriterije in zagotavljajo francosko kakovost ter originalen videz.

Lastnosti

 • velika vrtna igralna hiška
 • možnost razširitve z drugimi dodatki
 • pristen videz
 • primerna za notranje in zunanje prostore
 • za dečke in deklice od 2. leta starosti
 • trpežna in maksimalno stabilna konstrukcija
 • trdne dvojne stene
 • anti UV filter varuje barve pred bledenjem
 • skupna višina 172 cm
 • žametno nežna plastika z zaobljeni robovi
 • vrhunski francoski izdelek
Doprava 29

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloFrancija
Velikost217*155*172 cm
Skupna višina172 cm
Dimenzije paketa150*40*88 cm
Skupna dolžina217 cm
Na baterijeDa
ElektronskoDa
ZvokDa
UV filterDa
Dvojne steneDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža34,50 kg / 39,5 kg
OpombaBattery: 2 x AAA/LR03 (not included)
Barvazelena
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.