Hišica Prijateljev z mizo pod senčnikom v elegantnih barvah Friends House Evo Playhouse Smoby z možnostjo nadgradnje in igrami

Opis izdelka

Hišica Prijateljev Friends House Evo Playhouse predstavlja najnovejši del serije otroških hišic francoskega proizvajalca Smoby. Prostorna hiška v elegantnih barvah bo navdušila dečke in deklice od 3. leta starosti dalje. Zahvaljujoč svojim izjemnim dimenzijam otrokom ponuja veliko prostora za igro, kjer se bodo lahko brez težav igrali skupaj s svojimi bratci, sestricami in prijatelji. Opremljena je z dvojno streho z dimnikom, zadnjimi polovičnimi vrati, sprednjimi polnimi vrati s ključem in okencem. Odličen elementi hiške je tudi žleb z zbiralnikom deževnice in elektronski zvonček za obiske.

Na fasado je nameščen priročen poštni nabiralnik, ki se odpre, otrokom pa bo všeč tudi celotni videz hiške, ki vsebuje 6 oken in 2 naoknici, ki se lahko obračata za 360°. V notranjosti hiške bo zahvaljujoč njim tudi v vročih poletnih dnevih dovolj svežega zraka. Del hiške sta tudi kuhinjica s 17 dodatki in zunanja piknik mizica s senčnikom Sunshade. Ob mizici se bodo otroci zabavali s 4 družabnimi igrami s figuricami in kocko. Polnilna solarna LED lučka bo poskrbela, da se bodo v hiški lahko igrali tudi po sončnem zahodu. Odporna je na dež, izpolnjuje standard IP54 in je zahvaljujoč priročnem ročaju preprosta za prenašanje.

Hiška za otroke je izdelana iz trpežne umetne mase, ki bo zdržala leta in leta, njena površina pa je prijetna in žametna na dotik. Zasnovana je v barvni kombinaciji bele, zelene, sive in bež barve, za čudovit videz pa bo poskrbel anti UV filter, ki bo zanesljivo zaščitil barve pred sončnimi žarki, zato bo hiška tudi po več letih videti kot nova. Hišica ima trdne in dvojne plastične stene, ki kljubujejo tudi močnemu vetru in slabemu vremenu. Pod streho se nahajajo tudi 3 podstrešna okna, zahvaljujoč katerim hiška deluje še bolj pristno.

Mere te hiške znašajo 176*115*162 cm, skupna višina pa meri 162 cm. Z velikimi plastičnimi elementi in vijaki lahko hiško sestavite zelo hitro in preprosto, brez kakršnih koli težav. Ko jo sestavite, ne bo zavzela veliko prostora in tako se vam ni treba bati, da vam bo v napoto. Otroci se z igro v hišici socializirajo, razvijajo komunikacijske veščine, ustvarjalnost in domišljijo, prek iger pa posnemajo odrasle. Z njo otroci pridobivajo občutek odgovornosti in skrbijo za to, da bi bila zmeraj lepo pospravljena.

Francoski proizvajalec Smoby že leta in leta prinaša otrokom le najkakovostnejše igrače originalnega dizajna. Material igrač Smoby je trden in trpežen, obenem pa nežen in gladek za otroške rokice in žameten na dotik. Vse otroške igrače Smoby imajo zaobljene robove, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni in zaščiteni pred poškodbami. Barve na igračah Smoby spodbujajo in razvijajo otroško predstavnost in fantazijo. Igrače izpolnjujejo tudi te najstrožje varnostne kriterije in zagotavljajo francosko kakovost ter originalen videz.

Lastnosti

 • velika vrtna igralna hiška
 • možnost razširitve z drugimi dodatki
 • pristen videz
 • primerno za notranje in zunanje prostore
 • za dečke in deklice od 3. leta starosti
 • trpežna in maksimalno stabilna konstrukcija
 • trpežne dvojne stene
 • UV filter varuje barve pred bledenjem
 • skupna višina 162 cm
 • žametno nežna plastika z zaobljeni robovi
 • vrhunski francoski izdelek
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloFrancija
Velikost176*115*162 cm
Skupna višina162 cm
Dimenzije paketa118*25*59 cm
UV filterDa
Dvojne steneDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Barvazelena
Nabor izdelkovDa
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.