Hišica s kuhinjo Pretty New Grey Playhouse&Kitchen Smoby in 2 okni s premičnimi naoknicami ter polovičnimi vrati UV filter od 2 leta

Opis izdelka

Hišica Pretty New Grey Playhouse, francoskega proizvajalca Smoby predstavlja odlično darilo za vse dečke in deklice od 2. leta starosti. Na vhodnem delu hiške se nahajajo priročna polovična vrata, stranski steni sta opremljeni z 2 okni z žaluzijami s premičnima naoknicama, tako da bodo otroci v hiški lahko uživali v prijetnem vetriču tudi ob vročih poletnih dnevih. Del hiške je tudi zunanja kuhinja, ki otrokom ponuja tudi 17-delni set dodatkov – vilice, nožke, krožničke, kozarčke, lonček, kuhinjsko posodo in hrenovke. Zahvaljujoč temu se lahko igrajo kuharje in svojim bratcem, sestricam in prijateljem pripravljajo okusne prigrizke. 

Hiška ima čvrste stene in je izdelana iz prvorazredne plastike s pomočjo najnovejše tehnologije Blow Molding, ki daje hiški značilni lastnosti – trdnost in trpežnost. Hiška je stabilna in odlično kljubuje tudi slabim vremenskim razmeram. Njeni zaobljeni robovi zagotavljajo otrokom varno igro, njena površina pa je nežna in žametno nežna na dotik. Mere te prvorazredne hiške znašajo 145*110*127 cm, kjer skupna višina meri 127 cm, dolžina pa 110 cm. Vrtno hiško lahko uporabljate v notranjih in zunanjih prostorih, je zložljiva, omogoča hitro zlaganje in sestavljanje.

Hiška deluje pristno tudi zahvaljujoč posebno oblikovanemu reliefu, ki spominja na gradbeni material pravih hiš. Na stenah so ponazorjena cvetlična korita z živalcami, nad vhodom je ime Smoby, ob njem pa so sličice čudovitih metuljčkov. Otroci v hiško vstopijo skozi polovična vrata modre barve, na stenah pa se nahajajo tudi originalne dizajnerske odprtine, skozi katera lahko otroci opazujejo okolico. Žaluzije omogočajo dotok svežega zraka in ustvarjajo polsenco. Zahvaljujoč imitaciji strešne kritine, je siva streha videti pristno. Njena površina je zaščitena s posebnim anti UV filtrom, zato barve ne bodo zbledele niti po več letih uporabe.

Hišica Pretty se zaradi svojega originalnega francoskega dizajna in prvorazredne kakovosti uvršča med najmodernejše hiške. Prostorna hiška je prav ustvarjena za igro več otrok skupaj, sorojencev in prijateljev. Igra v hiški pri otrocih razvija komunikacijske veščine in besedni zaklad, v njej se lahko igrajo različne poklice in posnemajo odrasle. Otroke je pomembno voditi k odgovornosti, hiška pa jim bo pri tem odlično priskočila na pomoč. Čudovite barve hiške pri otrocih spodbujajo razvoj domišljije in predstavnosti, počutijo se kot v pravljici.

Priznani francoski proizvajalec Smoby že desetletja prinaša otrokom prvorazredne plastične igrače. Plastika na igračah Smoby je trdna in trpežna, obenem pa nežna in gladka za otroške rokice ter žametna na dotik. Vse otroške igrače Smoby imajo zaobljene robove, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni in zaščiteni pred poškodbami. Igrače Smoby predstavljajo najboljšo izbiro za vsakega otroka.

Lastnosti

  • plastična hiška najvišje kakovosti
  • 2 okni z žaluzijami in premičnima naoknicama
  • zunanja kuhinja s 17 dodatki
  • streha z imitacijo strešne kritine
  • po navdihu vrhunskih francoskih oblikovalcev
  • kljubuje slabim vremenskim vplivom
  • kakovostni francoski izdelek
  • zaobljeni robovi, žametno mehka plastika
  • primerno za dečke in deklice od 2. leta starosti
  • dovolj prostorna za igro več otrok
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 24 mesecev
PorekloFrancija
Velikost110*145*127 cm
Skupna višina127 cm
UV filterDa
Teža15 kg
Barvasiva
Nabor izdelkovNe
gift SS2024ECO4482 Kosačka na trávu
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.