Hišica s peskovnikom Square Playhouse Pretty Blue Smoby z 2 okni in premičnimi naoknicami in UV filtrom od 24 mes

Opis izdelka

Hišica s peskovnikom Square Playhouse, francoskega proizvajalca Smoby predstavlja odlično darilo za vse otroke že od 2. leta starosti. Na sprednjem delu hiške se nahajajo polovična vrata, stranski steni sta opremljeni z 2 okni z žaluzijami in premičnima naoknicama, tako da bodo otroci v hiški lahko uživali v prijetnem vetriču tudi ob vročih poletnih dnevih. Hiška v barvni kombinaciji modre, zelene, sive in bele na hiški deluje moderno in brezčasno in bo zato okrasila vsako dvorišče ali vrt, njene barve pa zahvaljujoč UV filtru ne bodo zbledele niti po več letih uporabe.

Del hiške je tudi večnamenski peskovnik, ki ga lahko otroci uporabljajo tudi kot svoj prvi vrtiček, v katerem bodo gojili rože ali pa okusno zelenjavo. Peskovnik z UV filtrom je sestavljen iz 4 trdnih in trpežnih plastičnih sten, sestavlja pa ga tudi zaščitna podloga, s katero peskovnik ločite od tal. Peskovnik z dimenzijami 76*76*17 cm je primeren za 75 kg peska, otroci se bodo v njem igrali s svojimi priljubljenimi igračami, gradili gradove in se učili delati tunele. Pri igri vrtnarjev bodo peskovnik uporabljali kot zelenjavni vrtiček, kamor lahko nasipate 60 litrov zemlje.

Hiška ima čvrste stene, ki so proizvedene iz prvorazredne plastike, zato je stabilna in odlično kljubuje tudi slabim vremenskim pogojem. Njeni zaobljeni robovi zagotavljajo otrokom varno igro, njena površina pa je žametno nežna na dotik. Mere te prvorazredne hiške znašajo 98*110*127 cm, kjer skupna višina meri 127 cm, dolžina pa 110 cm. Vrtno hiško lahko uporabljate v notranjih in zunanjih prostorih, je zložljiva, omogoča hitro zlaganje in sestavljanje.

Hiška deluje pristno tudi zahvaljujoč posebno oblikovanemu reliefu, ki spominja na gradbeni material pravih hiš. Na stenah so ponazorjena cvetlična korita z živalcami, nad vhodom je ime Smoby, ob njem pa so sličice čudovitih metuljčkov. Otroci v hiško vstopijo skozi polovična vrata modre barve, na stenah pa se nahajajo tudi originalne dizajnerske odprtine, skozi katera lahko otroci opazujejo okolico. Žaluzije omogočajo dotok svežega zraka in ustvarjajo polsenco. Zahvaljujoč imitaciji strešne kritine je siva streha videti pristno.

Hišica s peskovnikom je prav ustvarjena za igro več otrok skupaj, ki si bodo na igriv način razvijali svojo logiko in komunikacijske veščine. Otroci se bodo zahvaljujoč vrtičku naučili posajati semena in opazovali klitje in rast, jih zalivali in na igriv način ustvarjali pozitiven odnos do narave. Več svojega prostega časa bodo preživeli na svežem zraku in si izboljšali svoj imunski sistem. Z igro vrtnarjev si izboljšujejo tudi fino motoriko, pridobivajo občutek odgovornosti in se približujejo svetu odraslih.

Priznani francoski proizvajalec Smoby že desetletja prinaša otrokom moderne plastične igrače. Plastika na igračah Smoby je trdna in trpežna, obenem pa nežna in gladka za otroške rokice ter žametna na dotik. Vse otroške igrače Smoby imajo zaobljene robove, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni in zaščiteni pred poškodbami. Igrače Smoby predstavljajo najboljšo izbiro za vsakega otroka.

Lastnosti

  • plastična hiška najvišje kakovosti
  • 2 okni z žaluzijami in premičnima naoknicama
  • trdna in trpežna konstrukcija
  • peskovnik in zelenjavni vrtiček 2v1
  • kakovostni francoski izdelek
  • zaobljeni robovi, žametno mehka plastika
  • primerno za dečke in deklice od 2. leta starosti
  • dovolj prostorna za igro več otrok
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 24 mesecev
PorekloIzdelano v Franciji
Velikost174*110*127 cm
Skupna višina127 cm
Dimenzije paketa99*24*115 cm
UV filterDa
Dvojne steneDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Barvazelená,tyrkysová
Nabor izdelkovNe
gift SS2024ECO4482 Kosačka na trávu
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.