Hišica Paw Patrol Playhouse Smoby z 2 okni z žaluzijami in 1 polovična vrata UV filter od 2 leta

Opis izdelka

Hišica Paw Patrol Playhouse, francoskega proizvajalca Smoby predstavlja odlično darilo za vse otroke od 2. leta starosti, ki obožujejo animirano televizijsko serijo Tačke na patrulji. Na sprednjem delu hiške so elektronski zvonček in polovična vrata s sliko junakov Chasea, Marshalla in Skya. Na steni sta v majhnih okencih prikazana tudi Rubble in Everest. Pravljična hišica bo zato otrokom ob igri z njihovimi najljubšimi psički priskrbela ogromno veselja. Prostorna hiška je opremljena z 2 okni z žaluzijami, tako da bodo otroci v hiški lahko uživali v prijetnem vetriču in polsenci tudi ob vročih poletnih dnevih. 

Hiška ima trpežne stene, ponaša se z visoko stabilnostjo in kljubuje tudi slabim vremenskim vplivom. Njeni zaobljeni robovi zagotavljajo otrokom varno igro, njena površina pa je žametno nežna na dotik. Njena površina je zaščitena s posebnim anti UV filtrom, zato barve ne bodo zbledele niti po več letih uporabe. Mere te prvorazredne hiške znašajo 98*110*127 cm, kjer skupna višina meri 127 cm, dolžina pa 110 cm. Z vrtno hiško se lahko otroci igrajo v notranjih in zunanjih prostorih, je zložljiva, omogoča hitro zlaganje in sestavljanje.

Hiška deluje pristno tudi zahvaljujoč posebno oblikovanemu reliefu, ki spominja na gradbeni material pravih hiš. Na stenah so ponazorjena cvetlična korita z živalcami, nad vhodom je ime Smoby, ob njem pa so sličice dveh čudovitih metuljčkov. Otroci v hiško vstopijo skozi polovična vrata, na stenah pa se nahajajo originalne dizajnerske odprtine, skozi katera lahko otroci opazujejo okolico. Zahvaljujoč imitaciji strešne kritine je streha videti pristno.

Hišica Paw Patrol se zaradi svojega originalnega francoskega dizajna in prvorazredne kakovosti uvršča med najmodernejše hiške. Prostorna hiška je prav ustvarjena za igro več otrok skupaj, sorojencev in prijateljev. Igra v hiški pri otrocih razvija komunikacijske veščine in besedni zaklad, v njej se lahko igrajo različne poklice in pravljične like. Otroke je pomembno voditi k odgovornosti, hiška pa jim bo pri tem odlično priskočila na pomoč. Čudoviti dizajn in barviti motiv hiške Paw Patrol pri otrocih spodbuja razvoj domišljije in predstavnosti, otroci se počutijo kot v risanki.

Priznani francoski proizvajalec Smoby že več desetletij izdeluje prvorazredne plastične igrače za otroke. Plastika na igračah Smoby je trdna in trpežna, obenem pa nežna in gladka za otroške rokice ter žametna na dotik. Vse otroške igrače Smoby imajo zaobljene robove, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni in zaščiteni pred poškodbami. Igrače Smoby predstavljajo najboljšo izbiro za vsakega otroka.

Lastnosti

  • plastična hiška najvišje kakovosti v motivu Tačke na patrulji
  • 3 okna z 2 žaluzijami
  • streha z imitacijo strešne kritine
  • po navdihu vrhunskih francoskih oblikovalcev
  • je trdna in stabilna
  • zahvaljujoč večji teži kljubuje vremenskim vplivom
  • kakovostni francoski izdelek
  • zaobljeni robovi, žametno mehka plastika
  • primerno za dečke in deklice od 2. leta starosti
  • dovolj prostorna za igro več otrok
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 24 mesecev
PorekloIzdelano v Franciji
Velikost98*110*127 cm
Skupna višina127 cm
Dimenzije paketa99*20*115 cm
Skupna dolžina98 cm
UV filterDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža12,1 kg
Barvarumena
Nabor izdelkovNe
gift SS2024ECO4482 Kosačka na trávu
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.