Hišica meteorološka postaja s kuhinjo in zvončkom Štiri letne čase 4 Seasons Playhouse Smoby tako zvončkom z vetromerom in dežemerom

Opis izdelka

Hišica meteorološka postaja Štiri letne časeod francoskega proizvajalca Smoby bo otrokom od 2. leta starosti pričarala čudovite izkušnje pri igri meteorologov. Vrhunska hišica ima polovična vrata, bočne stene so opremljene z 2 oknoma s drsnimi okenskimi polnicami. Hišica je opremljena tudi z meteorološko tablo z indikatorji, ki je nameščena na fasadi in otrokom omogoča beleženje sprememb vremena. Lahko se veselijo vetrovnika, ki prikazuje smer in hitrost vetra, zvončka, ki z zvočnimi signali opozori otroka na moč vetra in merilnika padavin za določanje količine padavin.

Elektronski zvončekomogoča vsakemu obiskovalcu, da ob prihodu zazvoni in sporoči svoj prihod. Otroci si lahko na hišico napišejo tudi svoje ime, razveselil jih bo tudi realističen zvok. Otroci se bodo odlično zabavali tudi z zunanjo kuhinjo s 17 dodatki in večnamenskim peskovnikom, ki se lahko napolni s 75 kg peska ali 60 litri zemlje. Zahvaljujoč temu peskovniku lahko služi tudi kot zelenjavni vrt, fantje in dekleta se učijo gojiti zelenjavo, rože in zelišča ter pridobivajo pozitiven odnos do narave. Del peskovnika z dimenzijami 76*76*17 cm je tudi zaščitna podloga.

Žaluzije omogočajo v hišici neprekinjen pretok svežega zraka in ustvarjajo polsenčenje. Siva streha deluje realistično zaradi imitacije strešne kritine. Stabilna hišica z močnimi stenami se odlično upira neugodnim vremenskim razmeram. Zaobljeni robovi na hišici zagotavljajo varnost otrok med igro, njen plastični površinski sloj pa je na otip zelo mehak in žameten. Površina hišice je zaščitena z UV filtrom, zato ohrani lepe barve tudi po daljši uporabi. Dimenzije te vrhunske otroške hišice so 103*122*143 cm, njena višina pa je 143 cm. Hišica omogoča hitro sestavljanje in razstavljanje, enostavno jo je shraniti.

Hišica 4 Seasons Playhouseprinaša otrokom odlične izkušnje pri igri meteorologov in vremenarjev. Zahvaljujoč igram na različna poklica se otroci hitreje razvijajo komunikacijske spretnosti, širijo besedni zaklad in se približujejo svetu odraslih, pridobivajo občutek odgovornosti. Učijo se, kako delujejo meteorološka orodja, izboljšujejo logično razmišljanje in domišljijo. Med igro s prijatelji in sorojenci si ustvarjajo zdrave socialne vezi. Čudovit videz hišice in veliko dodatkov dodatno spodbuja otroško domišljijo.

Priznani francoski proizvajalec Smoby že desetletja otrokom prinaša moderne igrače. Plastika na igračah Smoby je trdna, odporna, a hkrati nežna in gladka na otroških rokah, žametna na otip. Vse otroške igrače imajo zaobljene robove, da so vaši otroci med veselim igranjem varni in zaščiteni pred poškodbami. Igrače Smoby predstavljajo najboljšo izbiro za vsakega otroka.

Lastnosti

  • francoska hišica z meteorološko postajo
  • 2 okni z žaluzijami in 2 drsnimi okenskimi polnicami
  • streha z imitacijo strešne kritine
  • visoka odpornost in trdnost
  • odporna na vplive vremena zaradi velike teže
  • kakovosten francoski izdelek
  • zaobljeni robovi, žametno mehka plastika
  • primerna za fantke in deklice od 2. leta starosti
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 24 mesecev
PorekloIzdelano v Franciji
Velikost103*122*143 cm
Skupna višina143 cm
Dimenzije paketa99*20*115 cm
UV filterDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Barvamodra
Nabor izdelkovDa
gift SS2024ECO4339 Vozík s náradím
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.