Hišica s kuhinjo Pretty Blue Smoby modro-zelena, 3 okna, 2 žaluziji in 2 premični naoknici z UV filtrom in 17 dodatkov od 2 leta

Opis izdelka

Hišica s kuhinjo Pretty Blue priznanega francoskega proizvajalca Smoby je originalna vrtna hišica, ki bo razveselila in zabavala dečke  deklice od 2. leta starosti. V prostorni hiški so 3 okna z 2 žaluzijama, 2 premični naoknici, na male kuharje pa že čaka tudi zunanja kuhinjica s 17 dodatki. V hiški bodo imeli dovolj sončne svetlobe in svež zrak. Čudovita kombinacija modre, zelene, sive in bele doda hiški svetel vtis, njene barve pa ne bodo zbledele niti po več letih uporabe, zahvaljujoč anti UV filtru. Hiška deluje realistično, je to dodatek, ki bo popestril vsak vrt.

Hiška je pristnega videza tudi zahvaljujoč posebno oblikovanemu reliefu, ki spominja na gradbeni material, uporabljen na pravih hišah. Na zelenih stenah so ponazorjena cvetlična korita z živalcami, nad vhodom pa je ime Smoby, poleg njega pa sta sva ljubka metuljčka. Otroci lahko v hiško vstopijo čez polovična vrata v modri barvi, na steni pa se nahajata dve okni, čez kateri lahko opazujejo okolico. Čez okna bosta prijetno prehajala svež zrak in svetloba, žaluzije pa bodo v hiški ustvarile polsenco. Premična naoknica omogoča otrokom, da v poletni vročini v hiški ustvarijo prijeten hlad. Streha je elegantne sive barve v imitaciji strešne kritine.

Kuhinjica ponuja korito s pipo za pomivanje posode, s katerim se otroci naučijo po jedi pomiti posodo in jo pospraviti tja, kamor spada. Otroci si bodo lahko skuhali okusne hrenovke v loncu, na štedilniku z vrtljivimi gumbi, s katerimi bodo regulirali temperaturo. Na štedilniku pa jih ne bodo le kuhali, ampak tudi pekli. Na strani kuhinjice bodo mali kuharji našli še priročna držala, kamor bodo lahko obesili kuhinjsko posodo. Dekorativna mrežica, ki tvori zadnjo stran kuhinjice, prinaša otrokom med kuhanjem občutek varnosti in jim hkrati omogoča polsenco med vročimi poletnimi dnevi. Kuhinjo vsebuje 17-delni set dodatkov: krožničke, pribor, nožek, vilice, kuhalnico za mešanje, lonec s pokrovko, kozarčke in hrenovke.

Otroška hiška ima kakovostne dvojne stene in je izdelana iz prvovrstnih plastičnih materialov s pomočjo najnovejše tehnologije Blow Molding, ki ji daje trdnost in trpežnost. Hiška je stabilna in odlično kljubuje neprijaznim vetrovnim razmeram. Zaobljeni robovi hiške zagotavljajo otrokom varnost pri igranju, njena plastična površina pa je nežna in žametna na dotik. Dimenzije te hiške merijo 145*110*127 cm, kjer njena višina znaša 127 cm, dolžina pa meri 145 cm. Vrtno hiško lahko uporabljate tudi v notranjih prostorih, je zložljiva zato omogoča hitro montažo in demontažo.

Hiška Nature Smoby s svojim originalnim francoskim videzom in funkcionalnostjo pri otrocih razvija domišljijo in predstavnost. Zahvaljujoč kuhinji se otroci igrajo igre poklicev in se približujejo svetu odraslih ter se učijo odgovornosti. Prostorna hiška je ustvarjena prav za igro več otrok skupaj, sorojencev in prijateljev. Sorojencem in prijateljem se z igro v otroški hiški razširjuje besedni zaklad, izboljšujejo pa se tudi njihove komunikacijske spretnosti. Otroška hišica pri otrocih podpira željo, da svoj prosti čas preživijo na svežem zraku.

Priznani francoski proizvajalec Smoby izdeluje kakovostne plastične igrače za otroke že cela desetletja. Plastika na igračah Smoby je trdna in trpežna, obenem pa nežna in gladka za otroške rokice in žametna na dotik. Vse otroške igrače Smoby imajo zaobljene robove, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni in zaščiteni pred poškodbami. Igrače Smoby predstavljajo najboljšo izbiro za vsakega otroka.

Lastnosti

  • plastična hiška najvišje kakovosti
  • del nje je kuhinja s 17 dodatki
  • 3 okna, 2 žaluzije in 2 premični naoknici
  • trpežne dvojne stene
  • streha v imitaciji strešne kritine
  • po navdihu vrhunskih francoskih oblikovalcev
  • je trdna in stabilna
  • kljubuje vetrovnim razmeram
  • kvaliteten francoski izdelek
  • zaobljeni robovi, žametno nežna plastika
  • primerna za dečke in deklice od 2. leta starosti
  • dovolj prostorna za igro več otrok
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 24 mesecev
PorekloFrancija
Velikost145*110*127 cm
Skupna višina127 cm
Dimenzije paketa100*24*115 cm
Skupna dolžina145 cm
UV filterDa
Dvojne steneDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža14.12 kg / 16,62 kg
Barvaturkizna
Nabor izdelkovNe
gift SS2024ECO4482 Kosačka na trávu
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.