Hišica Jura Lodge Smoby z dvemi vratci od 24 mes

Opis izdelka

Hišica za otroke Jura Lodge Smoby s tradicionalnim dizajnom je opremljena z dvema oknoma s polknicami. Na zadnji strani hišice za otroke je še eno okno in polovična vratca s poštnim nabiralnikom, na sprednji strani pa so velika vrata z okroglim oknom. Otroška hišica je zasnovana v barvni kombinaciji sveže bele, zelene, rdeče in sive barve.  Ta čudovita igrača proizvajalca Smoby je francoski izdelek, narejen s francosko preciznostjo in popolnostjo. Dimenzije vrtne hišice za otroke so 132*124*117 cm. Skupna višina meri 132 cm. Vrata hišice so visoka 95 cm, široka pa 41 cm. Hišica za otroke zagotavlja visoko kakovost materialov, odlične inovativne elemente in zato omogoča otrokom maksimalno doživetje in veselje v igri, ter udobno uporabo. Vrata hiške lahko otroci zaklenejo z otroškim ključem. Otroška hišica Smoby ima edinstveni dizajn, ki bo že na prvi pogled všeč vsakemu otroku. Ima trdne in stabilne dvojne plastične stene, ki kljubujejo tudi močnemu vetru in vremenskim vplivom. Površina hišice je okrašena s čudovitim reliefom opeke in ograje, nad vrati pri vhodu pa je imitacija ptičje hišice.

Otroška hišica je primerna za otroke od 2. leta starosti. Površina otroške hišice vsebuje edinstven UV filter, ki varuje barve hišice pred bledenjem zato bodo ostale čudovite in živahne še dolga leta. Posebnost UV filtra je v tem, da bo hišica tudi po več letih ostala enaka, kot ravnokar vzeta iz škatle. Otroška hišica Smoby se namesti in zloži na zelo preprost način. Ko jo sestavite ne bo zavzela veliko prostora, in tako se vam ni treba bati, da vam bo doma v napoto. Stabilnost hišice je zajamčena, zahvaljujoč kakovostnim plastičnim materialom, ki so čvrsti in trpežni. Plastična površina je žametna na dotik in nežna za otroške rokice. Njeni robovi so zaobljeni, zato se otroci med igro ne bodo poškodovali. Smoby je francoski proizvajalec otroških igrač, ki jamči kakovost in trpežnost hišice, ki je izdelana po evropskih standardih. Francoska znamka Smoby je zagotovilo kakovosti, ki jo potrjujejo dolga leta njenega obstoja.

Igra v otroški hišici je zanimiva za otroke različnih starosti. V njej se bodo s svojimi prijatelji in sorodniki lahko igrali ure in ure. Hišice za otroke Smoby sodijo med najkakovostnejše na trgu, zahvaljujoč svoji visoki kakovosti in trpežnosti. Užitek v igri z otroško hišico je prav poseben zaradi dosledne ergonomske rešitve, saj imajo otroci znotraj hišice veliko prostora za igranje. Igra v otroški hišici pri otrocih razvija komunikacijske spretnosti, otroci pa z igro posnemajo odrasle. Okolje hišice, ki omogoča polno idej, spodbuja otrokov razvoj besednega zaklada. Otroška hišica Smoby je za razliko od lesenih hišic čudovito barvita, kar spodbuja otroško fantazijo, igrivost in v njih prebuja domiselnost ter pravljične prizore. Otroška hišica Smoby ne bo zanimiva le vašim otrokom, ampak tudi njihovim prijateljem. To je čudovit dodatek za dvorišče ali vrt. Lastna hišica je izpolnitev sanj vseh otrok.

Lastnosti

  • vrtna hišica z odpirajočimi polknicami in vratci
  • zanimiv stenski relief
  • lepo se poda na vsako dvorišče ali vrt
  • primerna za otroke od 2. leta starosti
  • trpežna in maksimalno stabilna konstrukcija
  • anti UV filter varuje plastiko pred bledenjem
  • skupna višina 132 cm
  • višina vrat 95 cm
  • dovolj prostorna za igro več otrok
  • žametno nežna plastika
  • zaobljeni robovi, za preprečitev poškodb
  • kakovosten francoski izdelek
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 24 mesecev
PorekloFrancija
Velikost124*117*132 cm
Skupna višina132 cm
Dimenzije paketa99*30*122 cm
Skupna dolžina124 cm
UV filterDa
Dvojne steneDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža18,8 kg / 22 kg
Barvazelena
Nabor izdelkovDa
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.