Hišica Jolie Smoby modro-siva s 3 okni in 2 žaluzijami z UV filtrom od 2 leta

Opis izdelka

Hišica Jolie je originalna igralna hišica priznanega francoskega proizvajalca Smoby. V hiški se bodo zabavali otroci od 2. leta starosti. Modna hiška ponuja otrokom dovolj prostora za igre, čez 3 okna z 2 žaluzijami pa prehaja dovolj sončne svetlobe in svež zrak. Čudovita barvna kombinacija modre, zelene, sive in bele deluje na hiški brezčasno, njene barve pa ne bodo zbledele niti po več letih uporabe, zahvaljujoč anti UV filtru. Hiška deluje izredno pristno in se bo lepo podala vsakemu vrtu ali dvorišču.

Hiška ima kakovostne dvojne stene in je izdelana iz prvovrstnih materialov s pomočjo najnovejše tehnologije Blow Molding, ki daje hiški značilne lastnosti – trdnost in trpežnost. Hiška je stabilna in odlično kljubuje neprijaznim vetrovnim razmeram. Zaobljeni robovi hiške zagotavljajo otrokom varnost pri igranju, njena plastična površina pa je nežna in žametna na dotik. Dimenzije te prvorazredne hiške merijo 98*110*127 cm, kjer njena višina znaša 127 cm, dolžina pa meri 110 cm. Vrtno hiško lahko uporabljate tudi v notranjih prostorih, je zložljiva zato omogoča hitro zlaganje in sestavljanje.

Hiška deluje realistično tudi zahvaljujoč posebno oblikovanemu reliefu, ki spominja na gradbeni material, uporabljen na pravih hišah. Na sivih stenah so ponazorjena cvetlična korita z živalcami, nad vhodom pa je ime Smoby, poleg njega pa sta sva ljubka metuljčka. Otroci lahko v hiško vstopijo čez polovična vrata v modri barvi, na steni pa se nahajata dve okni, čez kateri lahko opazujejo okolico. Čez okna bosta prijetno prehajala svež zrak in svetloba, žaluzije pa bodo v hiški ustvarile polsenco. Streha je žive zelene barve v imitaciji strešne kritine.

Hiška Jolie Smoby se uvršča med prvorazredne hiške, zahvaljujoč svojemu originalnemu francoskemu dizajnu in prvorazredni kakovosti. Prostorna hiška je ustvarjena prav za igro več otrok skupaj, sorojencev in prijateljev. Igra v hišici pri otrocih razvija komunikacijske spretnosti, besedni zaklad, otroci pa se igrajo različne poklice, s katerimi posnemajo odrasle. Pomembno je otroke napeljevati k odgovornosti, pri čemer vam bo hiška odlično pomagala. Čudovite barve hiške pri otrocih spodbujajo domišljijo in predstavnost, počutijo se kot v pravljici.

Priznani francoski proizvajalec Smoby izdeluje kakovostne plastične igrače za otroke že cela desetletja. Plastika na igračah Smoby je trdna in trpežna, obenem pa nežna in gladka za otroške rokice in žametna na dotik. Vse otroške igrače Smoby imajo zaobljene robove, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni in zaščiteni pred poškodbami. Igrače Smoby predstavljajo najboljšo izbiro za vsakega otroka.

Lastnosti

  • plastična hiška najvišje kakovosti
  • 3 okna, 2 žaluzije
  • trpežne dvojne stene
  • streha v imitaciji strešne kritine
  • po navdihu vodilnih francoskih oblikovalcev
  • je trdna in stabilna
  • zahvaljujoč večji teži kljubuje vremenskim vplivom
  • kvaliteten francoski izdelek
  • zaobljeni robovi, žametno nežna plastika
  • primerna za dečke in deklice od 2. leta starosti
  • dovolj prostorna za igro več otrok
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 24 mesecev
PorekloFrancija
Velikost98*110*127 cm
Skupna višina127 cm
Dimenzije paketa99*20*115 cm
Skupna dolžina110 cm
UV filterDa
Dvojne steneDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža12,50 kg / 14,75 kg
Barvazelena
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.