Opis izdelka

Hišica Neo Friends House DeLuxe z Bio kavarno in jedilnim kotičkom pod senčnikom, francoskega proizvajalca Smoby bo navdušila vse otroke že od 3. leta starosti. Zahvaljujoč svoji velikosti ponuja dečkom in deklicam izjemno velik prostor za igro. Opremljena je z dvojno streho s snemljivim dimnikom, 1 polnimi vrati s ključem z odprtino za pošto na sprednjem delu in mrežastim zadnjim vhodom ter 6 okni z 2 odpirajočima naoknicama. V notranjosti hiške bo zahvaljujoč njim tudi v vročih poletnih dnevih dovolj svežega zraka. Hiška deluje izjemno pristno, njena površina v obliki reliefa predstavlja les in kamen, s čimer bo očarala vse otroke. Razveselile jih bodo tudi podobe mucke, psička in ptičkov. Vhod hiške krasi tudi priročno korito za rože, kjer bodo otroci lahko gojili svoja zelišča.

Otroci bodo navdušeni tudi nad piknik mizico, ki jo namestite na hiško (v primeru slabega vremena jo lahko namestite tudi na notranjo stran), za goste pa je pripravljen tudi elektronski zvonček, ki se polni na 2 bateriji tipa AAA (ni del seta). Na male vrtnarje že čaka velik predhišni vrt s 6 cvetličnimi koriti, kamor bodo lahko posadili svoje najljubše rastline. Na otroke, ki se radi igrajo kuharje in kuharice pa že čaka zunanja kuhinjica s 17 dodatki. Male trgovce bo zagotovo navdušila Bio kavarna s 57 dodatki, med katerimi so elektronska blagajna s funkcionalnim kalkulatorjem, replikami denarja, živil in blaga, s katerimi bodo otroci doživeli pristno igro.

Priljubljeni dodatek sta tudi 2 senčnika Sunshade, kjer lahko enega namestite na piknik mizico, drugega pa uporabljate samostojno. Otroci se lahko zahvaljujoč 2 polnilnima solarnima lučkama s hiško igrajo tudi po sončnem zahodu. Lahko ju namestite na fasado na določena mesta, tako da bosta osvetlili okolico hiške, sta prenosljivi, zato ju boste uporabljali tudi pri drugih aktivnostih na vrtu. Lučki sta opremljeni s 3 LED žarnicami z belo svetlobo, ki se polnijo z baterijami kapacitete 500 mAh - 3,7 V. Odporni sta na pršenje vode in izpolnjujeta normativ IP54. Za udobje pri igri bo poskrbela plastična podlaga s teksturo lesa s površino 1,2 m2 (6 kvadratov), otroci pa bodo zahvaljujoč njej hodili po zračni in hkrati trdni protizdrsni površini. Proizvedena je iz 100 % nereciklirne plastike, njena površina je zaščitena z anti UV zaščito.

Hiška za otroke je izdelana iz trpežne umetne mase, ki bo zdržala leta in leta, njena površina pa je prijetna in žametna na dotik. Zasnovana je v barvni kombinaciji bele, zelene, sive in rdeče barve, za čudovit videz pa bo poskrbel anti UV filter, ki bo zanesljivo zaščitil barve pred sončnimi žarki, zato bo hiška tudi po več letih videti kot nova. Hišica ima trdne in dvojne plastične stene, ki kljubujejo tudi močnemu vetru in slabemu vremenu. Posebnost hišice so naoknice, ki se obračajo za 360°, ki bodo otrokom z obračanjem omogočile, da bodo sami prilagodili količino svetlobe, ki bo prenikala notri. Zahvaljujoč 3 majhnim podstrešnim okencem deluje še bolj pristno.

Mere te hiške znašajo 217*171*172 cm, skupna višina pa meri 172 cm. Z velikimi plastičnimi elementi in vijaki lahko hiško sestavite izjemno hitro in preprosto, brez kakršnih koli težav. Ko jo sestavite, ne bo zavzela veliko prostora in tako se vam ni treba bati, da vam bo doma v napoto. Doživetje v igri z otroško hišico je prav posebno zaradi prostorne notranjosti, saj imajo otroci znotraj hišice veliko prostora za igranje. Otroci se z igro v hišici socializirajo, razvijajo komunikacijske veščine, ustvarjalnost in domišljijo, preko igranja vlog pa se približujejo svetu odraslih. Z njo otroci pridobivajo občutek odgovornosti in skrbijo za to, da bi bila zmeraj lepo pospravljena.

Francoski proizvajalec Smoby že leta in leta prinaša otrokom le najkakovostnejše igrače originalnega dizajna. Material igrač Smoby je trden in trpežen, obenem pa nežen in gladek za otroške rokice in žameten na dotik. Vse otroške igrače Smoby imajo zaobljene robove, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni in obvarovani pred poškodbami. Barve na igračah Smoby spodbujajo in razvijajo otroško domišljijo in fantazijo, zato bodo pritegnile vsakega otroka. Igrače izpolnjujejo tudi te najstrožje varnostne kriterije in zagotavljajo francosko kakovost ter originalen videz.

Lastnosti

  • vrtna hiška z Bio kavarno, kuhinjo in vrtnim setom
  • veliko število dodatkov, možnost razširitev še z drugimi dodatki
  • primerno za notranje in zunanje prostore
  • za dečke in deklice od 3. leta starosti
  • trpežna in maksimalno stabilna konstrukcija
  • trdne dvojne stene
  • anti UV filter varuje barve pred bledenjem
  • skupna višina 172 cm
  • žametno nežna plastika z zaobljeni robovi
  • vrhunski francoski izdelek
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloFrancija
Velikost171*217*172 cm
Skupna višina172 cm
Dimenzije paketa150*40*88 cm
Skupna dolžina217 cm
Na baterijeDa
ElektronskoDa
ZvokDa
UV filterDa
Dvojne steneDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža34,5 kg / 38,5 kg
OpombaBattery: 2 x 1,5V, AAA, LR03
Barvazelena
Nabor izdelkovDa
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.