Lesena hišica za figurice Doll´s House with Furnitures Eichhorn nadstropna s 4 sobami 3 figuricami in pohištvom višina 44 cm

Opis izdelka

Lesena hišica za figurice Doll´s House, nemškega proizvajalca Eichhorn bo razveselila in zabavala vse ustvarjalne otroke od 3. leta starosti. Prostorna in zračna 2-nadstropna hiška v sebi skriva 4 velike prostore z dnevno sobo in kuhinjo v pritličju in spalnico ter kopalnico na prvem nadstropju. Hišica s sivo streho je proizvedena iz kakovostnega lipovega lesa in je odličen dodatek vsaki otroški sobici, s katerim se bo igralo tudi več otrok skupaj. Odprti dizajn omogoča dostop z več strani. Notranje stene sobic so okrašene z barvnimi vzorci, zahvaljujoč katerim bo igra še bolj pristna. Hišica je opremljena tudi z vrtom z ležalnikom.

Mali oblikovalci in arhitekti pa se lahko veselijo tudi naravnega pohištva v najvišji kakovosti. Del 25-delnega seta so kavč, postelja, miza, stolčki, posteljica, omara, banja in drugi odlični dodatki, ki jih bodo otroci razporedili po hiški po lastnih željah. Zelo jih bodo razveselile tudi 3 figurice - očka, mamica in otroček, s katerimi bodo ustvarjali lastne zanimive zgodbe in se z njimi igrali vsak dan. Za izdelavo je bil uporabljen le skrbno obdelani les, zahvaljujoč kateremu bodo otroci v svoje roke prejeli izdelek vrhunske kakovosti. Nežne linije hiške v otrocih prebujajo estetske čute, razvijajo svojo predstavnost in domišljijo.

Z leseno hišico Eichhorn bodo otroci postali pravi notranji oblikovalci. Skrbno bodo iskali najboljši način, kako namestiti pohištvo v sobe, razmišljali o različnih možnostih in tako razvijali logično mišljenje in predstavnost. Notranje oblikovanje bo za otroke zabavna dejavnost, zahvaljujoč kateri se bodo na igriv način približali svetu odraslih, pridobivali občutek odgovornosti za svoja lastna dejanja in posledice. Lesena hiška bo leta in leta zabavala otroke, stalno bodo odkrivali nove načine iger in izboljšav in tako smiselno zapolnjevali svoj prosti čas. Mere izdelka znašajo 53*36*44 cm, celotna višina meri 44 cm.

Nemška znamka Eichhorn že več kot 60 let prinaša dečkom in deklicam najkakovostnejše lesene igrače, ki odlično spodbujajo razvoj njihove ustvarjalnosti in individualnosti. Premium izdelki Eichhorn so brezčasni in bodo razveselili tudi naslednjo generacijo otrok. Pri otrocih spodbujajo zdravo radovednost, predstavnost in razvijajo njihove spretnosti ter fino motoriko. Najvišji etični in ekološki standardi družbe Eichhorn prispevajo k tradicionalni zaščiti gozdov. Lesene igrače izpolnjujejo stroge varnostne kriterije in norme, določene z Evropsko unijo.

Lastnosti

  • prostorna lesena hišica za figurice
  • 4-sobna s pohištvom
  • 3 figurice
  • igrača za več generacij 
  • za vsestranski razvoj otrok
  • izpolnjuje vse stroge norme in kriterije EU
  • nemški dizajn znamke Eichhorn
  • primerno od 3. leta starosti
Doprava 79

Tehnične lastnosti

Deček/deklicadeklica
StarostOd 3 let
PorekloIzdelano v Nemčiji
Velikost53*36*44 cm
Skupna višina44 cm
Dimenzije paketa44*39*33 cm
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.