Hišica Corolle Playhouse Smoby z 2 okni z žaluzijami in premičnimi naoknicami ter 1 polovičnimi vrati UV filter od 2 leta

Opis izdelka

Hišica Corolle Playhouse, francoske znamke Smoby predstavlja izjemno darilo za vse otroke, predvsem pa deklice od 2. leta starosti. Na sprednjem delu hiške so rožnata polovična vrata z nežnim rožastim vzorcem, ki se nahaja tudi na premični naoknici. Hiška je izjemno prostorna in opremljena z 2 okni z žaluzijami, zahvaljujoč čemur bodo imeli otroci v hiški dovolj svežega zraka, ob tem pa lahko naoknico tudi zaprejo in se igrajo v prijetni polsenci. Njena površina je zaščitena s posebnim anti UV filtrom, zato barve ne bodo zbledele niti po več letih uporabe. 

Hiška ima trpežne stene, ponaša se z visoko stabilnostjo in kljubuje tudi slabim vremenskim vplivom. Njeni zaobljeni robovi zagotavljajo otrokom varno igro, njena površina pa žametno nežna na dotik. Mere te prvorazredne hiške znašajo 98*110*127 cm, kjer skupna višina meri 127 cm, dolžina pa 110 cm. Hiška deluje pristno tudi zahvaljujoč posebno oblikovanemu reliefu, ki spominja na gradbeni material pravih hiš.

Hišica Corolle je ena izmed najlepših hišk, nežen rožnati videz ustvarja prijetno in domače okolje, ki bo navdušilo tudi najmlajše otroke. Zahvaljujoč njeni prostornosti se bodo deklice v njej lahko igrale tudi skupaj s svojimi bratci, sestricami in prijateljicami, si izboljševale svoje socialne stike in pridobivale zdravo samozavest. Igra v hiški pri otrocih razvija komunikacijske veščine in besedni zaklad, v njej se lahko igrajo različne poklice, vanjo prinesejo tudi najljubše dojenčke in se igrajo mamice. Čudoviti videz in barviti motiv hiške Corolle pri otrocih spodbuja razvoj domišljije in predstavnosti.

Vodilni francoski proizvajalec Smoby že več desetletij prinaša otrokom kakovostne plastične igrače. Plastika na igračah Smoby je trdna in trpežna, obenem pa nežna in gladka za otroške rokice ter žametna na dotik. Vse otroške igrače Smoby imajo zaobljene robove, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni in zaščiteni pred poškodbami. Igrače Smoby predstavljajo najboljšo izbiro za vsakega otroka.

Lastnosti

  • plastična hiška najvišje kakovosti v motivu Corolle
  • 3 okna z 2 žaluzijami in 2 premičnima naoknicama
  • nežen rožasti videz in rožnata barva
  • streha z imitacijo strešne kritine
  • po navdihu vrhunskih francoskih oblikovalcev
  • je trdna in stabilna
  • zahvaljujoč večji teži kljubuje vremenskim vplivom
  • kakovostni francoski izdelek
  • zaobljeni robovi, žametno mehka plastika
  • primerno za dečke in deklice od 2. leta starosti
Doprava nad 39€ zdarma

Tehnične lastnosti

Deček/deklicadeček in deklica
StarostOd 24 mesecev
PorekloFrancija
Velikost98*110*127 cm
Skupna višina127 cm
UV filterDa
Teža13 kg
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.