Hišica Cocoon Nursery Natur D'Amour Baby Nurse Smoby dnevni in nočni prostor z elektronskimi funkcijami 20 dodatkov

Opis izdelka

Hišica za dojenčka Cocoon Nursery Natur iz kolekcije Baby Nurse, francoskega proizvajalca Smoby predstavlja odlično darilo za vse otroke, predvsem pa deklice od 3. leta starosti, ki rade skrbijo za svoje dojenčke. Večnamenska hiška z elektronskim modulom je sestavljena iz dnevnega dela in nočnega prostora. Zahvaljujoč temu, lahko otroci dojenčku priskrbijo popolno nego – v nočnem delu ga uspavajo, v dnevnem pa mu priskrbijo vsakodnevno nego, ga skopajo, previjajo, umijejo zobke in izmerijo temperaturo ter ga na stolčku nahranijo. Center za nego dojenčka je zasnovan v čudovitih pastelnih barvah in je primeren za dojenčka z največjo velikostjo 42 cm (ni del seta).

Del hišice je tudi set 20 dodatkov, zahvaljujoč katerim bo igra staršev še bolj pristna. Igrali se bodo z repliko kamere, elektronskim telefonom z melodijami, pleničko, stekleničko za hranjenje, krožničkom, stekleničko z merilnikom, stekleničko z mlekom, ščetko za zobe, mehanskim termometrom, kozarčkom otroške hrane, žličko in drugimi odličnimi dodatki. Hišica za dojenčka je opremljena s prostorom za shranjevanje, kamor lahko otroci pospravijo svoje dodatke in se tako naučijo ohranjati red in čistočo. Z igro mamic in očkov si otroci izboljšujejo fino motoriko, razvijajo komunikacijske veščine, pridobivajo občutek odgovornosti in se približujejo svetu odraslih.

Mere hišice znašajo 59*43*48 cm. Francoski proizvajalec Smoby je vrhunski proizvajalec igrač, ki jih odlikuje poseben videz in pripomorejo k otrokovemu vsestranskemu razvoju. Material na igračah Smoby je trden in trpežen, obenem pa nežen in gladek za otroške rokice in žameten na dotik. Barve na igračah Smoby pri otrocih razvijajo njihovo ustvarjalnost in individualnost, pritegnile bodo tudi najmlajše otroke. Igrače izpolnjujejo tudi najstrožje varnostne standarde in zagotavljajo francosko kakovost ter originalnost.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloIzdelano v Franciji
Velikost59*43*18 cm
Dimenzije paketa40*17*52 cm
Na baterijeDa
ElektronskoDa
ZvokDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Barvasiva
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.