Hišica za dojenčka Baby Nurse Zlata izdaja Smoby trikrilna s 13 dodatki

Opis izdelka

Otroška hišica za dojenčke Baby Nurse je edinstvena multifunkcijska igrača, ki omogoča otrokom ogromno prostora za igre z dojenčki. Igrača je primerna za deklice od 3. leta starosti in je sestavljena iz treh delov. Mala mamica lahko kopa svojega dojenčka v kopalnici z rožnato banjico, ki je dopolnjena s prho z omejene Zlate izdaje. Svojega dojenčka lahko nakrmi v kuhinji na stolčku za hranjenje in ga nato položi spat v rožnato zibko. Hišica za dojenčke je čudovitih odtenkov rožnate barve, ki jo dopolnjuje siva barva. Skupaj ustvarja čudoviti negovalni center, v katerem imata dojenček in njegova mala mamica na razpolago vse kar potrebujeta. Za to hišico je primeren dojenček z dimenzijami do 42 cm, ki pa ni del paketa. 

Otrok ima v kuhinji na razpolago umivalnik in mnogo edinstvenih dodatkov, kot so lonček s pokrovom, krožniček v obliki srčka z žličko za hranjenje in stekleničko za mleko in čaj za dojenčka. Na spodnjem delu je veliko prostora za shranjevanje dodatkov. V spalnici se nahaja tudi nočna lučka in ura z mehanskimi kazalci. Poleg zibke je prostor za odkladanje dojenčkovih oblekic z dvema ljubkima malima obešalnikoma. Zibko lahko uporabljate tudi za vsakdanje nošenje dojenčka. Če banjico prekrijete, lahko služi kot previjalna mizica. Prednost otroške hiške za dojenčke je njena prostorna nezahtevnost. Na preprost način se posamezne strani hiške sestavijo skupaj.

Zahvaljujoč koleščkom jo lahko otrok vzame s seboj kamorkoli ali pa jo postavi tja, kjer ne zavzema veliko prostora. Otroška hiška za dojenčke, ki je sestavljena na najmanjše dele je dimenzij, 66 cm višine, 52 cm širine in 69 cm dolžine. Razveselite svojega otroka s unikatno igračo. Nega za dojenčka je del igre z dojenčkom, ko otroci posnemajo svoje starše. Ta igra pomaga pri razvoju otroške fantazije, kognitivnih in motoričnih sposobnosti in samostojnosti. Otroci se radi pretvarjajo, da je njihov dojenček resničen. Hranijo ga, kopajo, preoblačijo in uspavajo. Igra z otroškim dojenčkom je za otroke pomembna tudi za razvoj komunikacijskih in jezikovnih spretnosti.

Ugledni francoski proizvajalec otroških igrač Smoby se ukvarja z izdelavo kakovostnih in edinstvenih igrač s svojim dizajnom in tudi funkcionalnostjo. Na trgu je vodilen in njegove igrače so narejene iz zdravju neškodljive in kakovostne plastike, ki je prestala evropske teste kakovosti. Otroška hiška za dojenčka Baby Nurse je čudovita in edinstvena igrača, ki zagotavlja vaši mali princeski ure in ure iger s svojo najljubšo igračo. Igrače Smoby spodbujajo in razvijajo otroško domišljijo in fantazijo, zato bodo pritegnile vsakega otroka, saj je to najboljše darilo za vaše najmlajše.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloFrancija
Velikost69*52*66 cm
Skupna višina66 cm
Dimenzije paketa76*22*63 cm
Skupna dolžina69 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža7,52 kg
Barvarožnata
Primerno za punčko (igračo)32-42 cm
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.