Helikopter reševalni Airbus H135 Rescue Helicopter Majorette kovinski z zvokom in lučko dolžina 25,5 cm

Opis izdelka

Reševalni helikopter Airbus H135 francoske znamke Majorette predstavlja originalno darilo za vse otroke od 3. leta starosti. Licencirani model helikopterja znamke Airbus v rumeno rdeči barvi bo očaral predvsem dečke. Opremljen je s kovinsko kabino, vrtljivim propelerjem in skrbno obdelanimi detajli, njegov originalni videz pa bo navdušil male in velike zbiratelje. Reševalni helikopter daje zvoke in sveti, ob tem pa bo otrokom priskrbel nepozabna doživetja pri igri pogumnih reševalcev.

Skupna dolžina helikopterja je 25,5 cm. S helikopterjem se bodo otroci zabavali leta in leta, z njim se lahko igrajo samostojno ali pa ga vključijo v igro z avtomobilčki in stezami Majorette. Predstavlja odlično izbiro tudi za male in velike zbiratelje, ki se posvečajo zbiranju znanih znamk. Otroci si pri igri s helikopterjem razvijajo tehnično predstavnost, domišljijo in finomotorične spretnosti. Pristen videz helikopterja Majorette in precizno dodelani detajli zagotavljajo visoko kakovost in vrhunski evropski dizajn.

Francoska znamka Majorette že leta in leta ponuja prvorazredne avtomobilčke in sete za sestavljanje, ki navdušujejo tudi zbiratelje s celega sveta. V partnerskem sodelovanju z avtomobilskimi znamkami otrokom prinaša licencirane replike vozil najvišje kakovosti. Igrače Majorette odlikujeta originalen francoski dizajn in visoka trpežnost, vaši družini pa bodo služile še vrsto let. Širok nabor izdelkov ni osredotočen le na funkcionalne igrače, ampak prav tako na zbirateljske kose, med katerimi bo vsak avtomobilski navdušenec našel nekaj zase.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
Skupna dolžina25,5 cm
ElektronskoDa
Svetlobni učinkiDa
ZvokDa
Pakirano v kartonu A/NDa
OpombaBatteries: 2 x AAA (included
Barvarumena
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.