Plišasti gugalni medvedek Flocon Rocking Les Amis Kaloo velikost 57 cm od 12 do 36 mes

Opis izdelka

Plišasti gugalni medvedek Flocon Rocking, z izdaje Les Amis, francoskega proizvajalca Kaloo predstavljajo izjemno igračo, s katero se bodo zabavali dečki in deklice od 12. do 36. meseca starosti. Originalni polarni medved ponuja otrokom mehki sedež z naslonjalom in kakovostna držala, nameščena na medvedkovi glavi. Podstavek in ogrodje gugalnika sta iz masivnega lesa, s skrbno obdelano površino, ki je nežna na dotik. Medvedkov kožušček tvori kakovostni pliš, ki je prijeten in mehak na dotik. Polarni medved deluje izjemno pristno, otroke bo razveselila tudi čudovita modra rutka, ki jo ima zavezano okoli vratu.

Otroci se bodo z gugalnim medvedkom zabavali ure in ure, razvijali svojo fino motoriko in prav tako svoje gibalne spretnosti. Gugalni medvedek deluje elegantno, popestril bo vsako sobico ter poživili in razveselil svojo okolico. Otroci bodo zahvaljujoč njemu odkrivali različne tipe površin, spoznavali osnovne materiale in si razvijali tipno zaznavnost. Brezčasna igrača je izdelana iz kakovostnih in zdravju neškodljivih materialov, varnih za otroško igro. Vsaka otroška igrača Kaloo je testirana in izpolnjuje tudi te najvišje standarde. Mere znašajo 33*68*57 cm, kjer je skupna višina 57 cm.

Francosko podjetje Kaloo se že več kot 20 let ukvarja z razvojem mehkih plišastih igrač za najmlajše otroke, ki so edinstvenega dizajna. Postopek izdelave igrač je docela nadzorovan, vsaka igrača mora izpolnjevati stroge evropske standarde, saj je s tem zagotovljena kvaliteta in maksimalna varnost produktov, ki zahvaljujoč temu na trgu nimajo konkurence. Otroške igrače Kaloo so odraz francoskega čuta za edinstvenost, lepoto in trpežnost. Kaloo se posveča potrebam in željam najmlajših otrok, ki se zahvaljujoč temu ob igračah Kaloo počutijo mirno in varno.

Lastnosti

  • gugalni medvedek iz nežnega pliša z udobnim naslonjalom
  • čudovita bela barva
  • za otroke od 12. do 36. meseca
  • iz zdravju neškodljivih materialov
  • razvija fino motoriko, tipno zaznavnost in gibalne spretnosti
  • izpolnjuje najstrožje standarde in predpise za maksimalno varnost otrok
  • originalen francoski dizajn
Doprava 79

Tehnične lastnosti

Deček/deklicadojenčki
StarostOd 12 mesecev
PorekloDesigned in France
Velikost33*68*57 cm
Skupna višina57 cm
Dimenzije paketa57*28*51 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Barvabiela
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.

Vprašanje o izdelku

Polja označena z * so obvezna