Dvostranska gugalnica Green Dogs Rocker Smoby zeleni pes z UV filtrom od 18 meseca

Opis izdelka

Otroška dvostranska gugalnica Green Dog francoskega proizvajalca Smoby je najnovejša igrača, ki je primerna za dečke in deklice od 18. meseca starosti. Izdelana je v čudoviti pastelni zeleni barvi, ki bo ohranila svoj originalni videz tudi po več letih uporabe, zahvaljujoč anti UV filtru. Dvostranska gugalnica je zasnovana v podobi dveh psičkov, med katerima se nahaja nogometna žoga. Gugalnica ponuja otrokom kar 3 mesta za sedenje – dva na psičkih in enega v sredini gugalnice. Ergonomski sedeži so oblikovani tako, da lahko otroci udobno sedijo in se ne utrudijo niti po več urnem zibanju.

Je kakovosten plastičen izdelek iz trpežnega, trdnega in hkrati nežnega plastičnega materiala, ki je žameten na dotik. Stabilna in trpežna konstrukcija gugalnice, skupaj s kakovostnimi držali bo otrokom zagotovila varnost. Zahvaljujoč zaobljenim oblikam je primerna tudi za manjše otroke. Otroci se lahko zibajo tudi sami, tako, da sedejo na sredino gugalnice. Mere gugalnice znašajo 115*50*51 cm, skupna dolžina pa znaša 115 cm, višina pa 51 cm. Dvostranska gugalnica je odličnih dimenzij, lahko jo namestite kamorkoli se otroci želijo zibati. Njena nosilnost je 50 kg.

Priznani francoski proizvajalec Smoby izdeluje kakovostne plastične igrače za otroke že cela desetletja. Plastika na igračah Smoby je trdna in trpežna, obenem pa nežna in gladka za otroške rokice in žametna na dotik. Vse otroške igrače Smoby imajo zaobljene robove, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni in zaščiteni pred poškodbami. Igrače Smoby predstavljajo najboljšo izbiro za vsakega otroka.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 18 mesecev
PorekloFrancija
Velikost115*50*51 cm
Skupna višina51 cm
Skupna dolžina115 cm
UV filterDa
Teža3,0 kg
Barvazelena
Nabor izdelkovNe
gift SS2024ECO190 Tenis
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.