Dvostranska gugalnica 360° stopinjsko vrtenje Spinner 360 Exit Toys kovinska nerjaveča

Opis izdelka

Dvostranska gugalnica Spinner 360, nizozemske znamke Exit Toys je vrhunska gugalnica, ki bo navdušila vse otroke od 3. leta starosti. Gugalnico lahko hkrati uporabljata dva otroka, ki se usedeta na nasprotna ergonomska sedeža, opremljena s kakovostnimi kovinskimi držali. Zeleno gugalnico sestavlja trdno kovinsko ogrodje iz nerjavečega jekla v kombinaciji s trdno in trpežno plastiko. Dvostranska gugalnica Spinner se na mestu obrača za 360°, tako da se lahko otroci med zibanjem z nogami odrivajo od tal in se hkrati tudi vrtijo. Vsak sedež ima nosilnost 50 kg, pod njima pa se nahajajo vzmeti, ki otrokom omogočajo še večjo zabavo.

Z večfunkcijsko gugalnico bodo otroci krepili mišice na nogah in rokah in se učili ohranjevati ravnotežje in stabilnost. Robustni kovinski okvir je galvaniziran, ima posebno praškovno obdelavo površine, zahvaljujoč čemur odlično kljubuje koroziji. Gugalnica se namesti na tla s pomočjo talnega sidra in sidrne cevi. Če želite pokositi travo, lahko gugalnico s tal odstranite in jo nato spet postavite. Montaža je povsem preprosta in hitra, 2 osebi jo lahko sestavita v približno 30 minutah. Mere gugalnice znašajo 193*73*60, njena skupna teža pa je 13 kg.

Nizozemska znamka Exit Toys že leta in leta prinaša otrokom in odraslim prvorazredne zunanje igrače. Izdelki Exit Toys izpolnjujejo tudi te najstrožje standarde kakovosti in kriterije Evropske unije in imajo certifikate TÜV, CE, EN71, FSC. Plezala in gugalnice se ponašajo z originalnim nizozemskim videzom in otrokom omogočajo preživljati čas na svežem zraku, se ustvarjalno razvijati in ustvarjati pozitiven odnos do narave. Zahvaljujoč kakovostnemu materialu bodo vaši družini služili še leta in leta.


Blaga iz higienskih razlogov ni mogoče vrniti, v primeru da je bilo že odstranjeno iz zaščitne embalaže.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloIzdelano na Nizozemskem
Velikost193*73*60 cm
Teža13 kg
Nosilnost50 kg
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.