Gugalnica za dva otroka Snake Swing BIG nastavljiva po višini, nosilnost 100 kg od 5-10 leta

Opis izdelka

Presenetite svoje otroke s kakovostno gugalnico Snake Swing, nemškega proizvajalca BIG. Brezčasna gugalnica je prav ustvarjena za dečke in deklice od 5. do 10. leta starosti. Brezčasna gugalnica ima trpežen plastičen sedež, ki ponuja 2 mesti za sedenje in trdno vrv, ki se preprosto nastavi na dolžino od 90 do 165 cm. Maksimalna nosilnost gugalnice znaša kar 100 kg, visoka kakovost pa zagotavlja varno zibanje. Ergonomski sedež je dimenzij 90*22*7 cm in s svojim videzom spominja na zeleno kačo, otrokom pa bo izjemno zabaven tudi rdeč jeziček, ki ga starši pritrdite na sedež.

Otroška gugalnica Snake Swing je univerzalna, zahvaljujoč premišljenemu sistemu pa jo lahko preprosto prilagodite otrokovim potrebam. Primerna je za notranje prostore kot tudi zunanje. Med poletnimi in vročimi dnevi jo lahko obesite tudi na drevo ali plezalo, med hladnejšimi dnevi pa jo bodo otroci uporabljali tudi v stanovanju. Gugalnica BIG je opremljena z UV filtrom, tako da barva na sedežu ne bo zbledela niti po daljšem času na soncu in bo tako ohranila svojo čudovito in živo barvo.

Plastika je trdna in trpežna ter prijetna na dotik. Zibanje na otroški gugalnici je razburljivo za vsakega otroka, saj je to najbolj priljubljena dejavnost otrok že od zgodnje starosti. Dečki in deklice bodo pri zibanju urili mišice celega telesa in se učili ohranjevati ravnotežje in stabilnost. Gugalnico BIG lahko uporabljate celo leto, v notranjih in zunanjih prostorih. Ponuja možnost pritrditve na različno površino, je kompaktnih dimenzij, s seboj jo lahko vzamete tudi na izlet ali počitnice.

Nemška znamka BIG je proizvajalec prvovrstnih igrač, ki dobivajo nagrade na mednarodni ravni. Logotip znamke BIG je bivol, ki predstavlja moč, trpežnost in robustnost – prav to pa so lastnosti te znamke. Znamka BIG si prizadeva za varnost svojih izdelkov, uporabljeni materiali niso le kakovostni, temveč tudi zdravju neškodljivi. Nezamenljiv dizajn, moderni proizvodni procesi in igrače, ki izpolnjujejo zahteve otrok – to vse je znamka BIG.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 5 let
PorekloNemčija
Velikost90*22*7 cm
Dimenzije paketa93*25*12 cm
Skupna dolžina165 cm
Nastavljiva višinaDa
UV filterDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža2,5 kg
Nosilnost50 kg + 50 kg
Opomba90 - 165 cm
Barvazelena
Nabor izdelkovNe
gift SS2024ECO190 Tenis
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.