Gugalnica Slon BIG s premičnimi ušeski od 1-5 leta

Opis izdelka

Gugalnica Slon BIG je izjemna športna igrača za vse dečke in deklice od 1. do 5. leta starosti dalje. Izdelana je v čudoviti sivo modri barvni kombinaciji, ki bo všeč vsem otrokom. Ponaša se s kakovostnim ergonomsko oblikovanim sedežem, ki otroku omogoča dovolj udobja tudi pri zibanju dlje časa. Gugalnica je zasnovana v podobi veselega slončka z gibljivimi ušeski, ki so nameščeni pod trdnimi ročkami. Gugalnica je izdelana iz kakovostne plastike, ki je trpežna, trdna in hkrati nežna za otroške rokice. Simpatični slonček z velikimi očkami in ljubkim rilcem bo postal najboljši prijatelj vaših otrok, med njihovimi spomladanskimi igrami.

Zahvaljujoč svoji obliki je gugalnica stabilna in otrokom omogoča varno zabavo. Je prav ustvarjena za guncanje na vrtu, zaradi njenih priročnih dimenzij je primerna tudi za vsako otroško sobo. Gugalnica ima nizko težo, le 4,9 kg, tako da jo boste z lahkoto prenašali iz sobe na vrt, ali pa jo prevažali v prtljažniku avtomobila, da jo bo malček lahko imel vedno s seboj. Skupne mere znašajo 85*34*50 cm, kjer je skupna višina 50 cm. Nosilnost brezčasne gugalnice, nemškega proizvajalca BIG znaša 50 kg, stopničke so protizdrsne za maksimalno varnost otrok. Zibanje na otroški gugalnici pripomore k pravilnem razvoju kolkov in krepi mišice na rokah in nogah. Vesel motiv živalce pri otrocih spodbuja domišljijo in ustvarjalnost, gugalnica jih bo zabavala leta in leta. Prav tako je ta igrača odlična za predšolske ustanove.

Nemška znamka BIG je proizvajalec prvovrstnih igrač, ki dobivajo nagrade na mednarodni ravni. Logotip znamke BIG je bivol, ki predstavlja moč, trpežnost in robustnost – prav to pa so lastnosti te znamke. Znamka BIG skrbno pazi na varnost svojih izdelkov, uporabljeni materiali niso le kakovostni, temveč tudi zdravju neškodljivi. Nezamenljiv dizajn, sodobni proizvodni procesi in igrače, ki izpolnjujejo zahteve otrok – to vse je znamka BIG.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 12 mesecev
PorekloNemčija
Velikost85*34*50 cm
Skupna višina50 cm
Dimenzije paketa78*39*35 cm
Skupna dolžina85 cm
UV filterDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža4,9 kg
Nosilnost50 kg
Barvasiva
Nabor izdelkovNe
gift SS2024ECO190 Tenis
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.