Gugalnica s kovinskim ogrodjem Metal Baby Swing 120 cm Smoby od 6 mes

Opis izdelka

Gugalnica Metal Baby Swing s trdnim in trpežnim kovinskim ogrodjem francoskega proizvajalca Smoby predstavlja izjemno darilo za najmlajše otroke od 6. meseca starosti. Gugalnica se ponaša z visoko stabilnostjo, ergonomski sedež z naslonom pa otrokom omogoča udobje tudi ob daljšem zibanju. Za otrokovo varnost bo poskrbel zaščitni obroč, za katerega se lahko pri igri oprimejo in uživajo. Skupna nosilnost gugalnice je 25 kg, njene dimenzije pa so 120*117*120 cm.

Sedež je proizveden iz prvorazredne plastike z zaobljenimi robovi in prijeten na dotik. Njegova površina je zaščitena z anti UV filtrom, tako da bo ohranil svoj videz tudi po več letih uporabe. Dizajn gugalnice v zeleno turkizni barvi bo okrasil vsako dvorišče in vrt ter razveselil otroke in odrasle. Zibanje je za otroke zabavno že od zgodnje starosti, zato je gugalnica odlična izbira za vsako družino.

Francoska znamka Smoby že več desetletij prinaša otrokom prvorazredne igrače originalnega dizajna. Material na igračah Smoby je trden in trpežen, obenem pa nežen in gladek za otroške rokice in žameten na dotik. Vse otroške igrače Smoby imajo zaobljene robove, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni. Barve na igračah Smoby spodbujajo in razvijajo otroško domišljijo in fantazijo, zato bodo pritegnile vsakega otroka. Igrače francoskega dizajna izpolnjujejo tudi najstrožje varnostne kriterije.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 6 mesecev
PorekloFrancija
Velikost120*117*120 cm
Skupna višina120 cm
Dimenzije paketa35*15*79 cm
UV filterDa
Dvojne steneDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Nosilnostmax. 25 kg
Barvazelena
Nabor izdelkovNe
gift SS2024ECO190 Tenis
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.