Grizalo z ropotuljico Tukan Alban Jungle Kaloo za najmlajše

Opis izdelka

Grizalo z ropotuljico Tukan Alban Jungle je odličen dodatek francoske znamke Kaloo, ki bo vzbudil pozornost in pripomogel k razvoju malčkov že od njihovega rojstva dalje. Ropotuljica v podobi barvitega papagaja je iz nežnega in mehkega tekstila, ki omogoča otrokom razpoznavo barv, materialov in jim pomaga pri razvoju njihovega sluha. Grizalo je izdelano iz varnega in kakovostnega materiala, ki ga lahko otroci brez strahu grizejo in žvečijo. Na njegovi površini so izbočene bunkice, ki so bile zasnovane zato, da bi pomirile občutljive otroške dlesni ob izraščajočih zobkih.

Igrače za najmlajše so pomembne za razvoj vsakega otroka, saj zvišujejo aktivnost njihovih možganov, oblikujejo njihovo osebnost, razvijajo spretnosti in sposobnosti. V prvih tednih po rojstvu je tipna zaznavnost otroka povišana, otrok reagira na vsak dotik in za spodbujanje te aktivnosti je primerno tudi grizalo z ropotuljico. Zasnovano je v pestrih in izrazitih barvah, ki so priporočene za najmlajše otroke, saj še nimajo popolnoma razvitega vida in ne vidijo še vseh barv. Vsaka otroška igrača Kaloo je testirana in izpolnjuje tudi te najvišje standarde.

Francosko podjetje Kaloo se že več kot 20 let ukvarja z izdelavo mehkih igrač za najmlajše otroke, ki so edinstvenega dizajna. Proces izdelave igrač je docela nadzorovan, vsaka igrača mora izpolnjevati stroge evropske standarde, saj je s tem zagotovljena kvaliteta in popolna varnost produktov, ki zahvaljujoč temu na trgu nimajo konkurence. Igrače Kaloo odražajo francoski občutek za izjemnost, lepoto in popolnost. Kaloo pazi na potrebe in želje najmlajših otrok, ki se zahvaljujoč plišastim igračam Kaloo počutijo mirno in varno. Priporočena temperatura pranja je 30 °C, brez uporabe belil in mehčalcev, da bi s tem ohranili barvo in kakovost igrače.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 0 mesecev
PorekloIzdelano v Franciji
Skupna višina11 cm
Dimenzije paketa13*25 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Barvamodra
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.