Grizalo zajec z lesenim obročkom Justin Rabbit Teether Fripons Kaloo z ropotuljico iz nežnega materiala v darilni embalaži od 0 mes

Opis izdelka

Grizalo zajec z lesenim obročkom Justin z izdaje Fripons, francoske znamke Kaloo je izjemno darilo za vse družine z novorojenčki. Plišasti zajček je pripeta na lesen obroček, ki dojenčkom služi kot grizalo. Zajček v nežni krem barvi je hkrati tudi ropotuljica, s čimer bo prevzela vse dojenčke in jim pomagala razvijati njihov sluh in odkrivati nove zvoke. Grizalo je proizvedeno iz prvorazrednega lesa in masira dlesni v obdobju, ko otrokom rastejo zobki. Grizalo je prilagojeno majhnim otroškim rokicam in je za zdravje neškodljivo.

Nežni plišasti material na zajčku je posebna po tem, da ujame dojenčkov vonj, kar je pomembno predvsem v prvih tednih po rojstvu. Dolgi ušeski služijo za razvoj tipne zaznavnosti, barvit naravni vzorec na pentljici pa bo navdušil otroke, ki se bodo naučili hitreje razpoznavati različne barve. Grizalo prihaja v elegantni darilni embalaži, s katerimi boste presenetili svoje najbližje pri vsaki priložnosti. Plišastega zajčka lahko snamete z obročka in operete na 30 °C, brez uporabe belil in mehčalcev, da bi s tem ohranili barvo in kakovost igrače. 

Francosko podjetje Kaloo že več kot 20 let razvija mehke plišaste igrače in dodatke za najmlajše otroke, ki so edinstvenega dizajna. Proces izdelave igrač je docela nadzorovan, vsaka igrača mora izpolnjevati stroge evropske standarde, saj je s tem zagotovljena kvaliteta in maksimalna varnost produktov, ki zahvaljujoč temu na trgu nimajo konkurence. So odraz francoskega čuta za edinstvenost, lepoto in trpežnost. Kaloo se posveča potrebam in željam najmlajših otrok, ki se zahvaljujoč temu ob igračah Kaloo počutijo mirno in varno.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 0 mesecev
PorekloIzdelano v Franciji
Velikost11 cm
Dimenzije paketa13*6*15 cm
ZvokDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Barvaoranžna
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.