Grelnik otroških stekleničk in sterilizator Multi Milk Beaba Night Blue moder od 0 mes

Opis izdelka

Toplo mleko hitro in enostavno? Za grelnik stekleničk in sterilizator Multi Milk Beaba to ni noben problem. Grelnik in sterilizator stekleničk francoske znamke Beaba bo hitro in efektivno poskrbel za pogrevanje otroškega mleka s pomočjo dveh načinov segrevanja. Aparat za segrevanje mleka Multi Milk ima 5 samodejnih programov in poleg enakomernega segrevanja stekleničk, jih lahko prav tako sterilizira ter segreje materino mleko. Ta odličen aparat Beaba stekleničke z adaptiranim mlekom segreva varčno, to pa zahvaljujoč načinu vodne kopeli, ki poskrbi za ohranjanje hranilnih snovi, ki jih vsebuje materino mleko.

Večnamenski grelnik stekleničk Multi Milk Beaba segreje stekleničke z otroškim mlekom hitro, enostavno in varno in je primeren tudi za segrevanje materinega mleka, kot tudi za mlečno formulo. Parna tehnologija segrevanja zagotavlja hitro in varčno segrevanje, ki je enakomerno in na steklenicah ne pušča vročih ali hladnih predelov. Grelnik in sterilizator steklenic v enem je primeren za skoraj vse tipe otroških stekleničk. Enostavnost uporabe zagotavlja digitalni ekran s časovnikom in samodejnim izklopom. Zaslon na dotik s premium dizajnom vam omogoča nastavitev časa in temperature po potrebah vaših otrok. Snemljive elemente aparata za gretje stekleničk priporočamo prati ročno.

Priljubljena francoska znamka Beaba s svojimi izdelki razveseljuje družine z otroki že od leta 1989. Patentirani sistem izdelkov Beaba v gospodinjstva prinaša čudovite in kakovostne izdelke, ki izpolnjujejo najvišje standarde kakovosti. Široko izbiro izdelkov znamke Beaba nagrajujejo zadovoljni starši in tudi strokovne komisije. Kultni izdelki Beaba so rezultat skupnega dela spretnih oblikovalcev, katerih edini cilj je zadovoljiti potrebam zahtevnih staršev.

Lastnosti

  • aparat za gretje stekleničk z mlekom
  • 5 samodejnih funkcij
  • segreje in sterilizira otroške stekleničke
  • odtaja materino mleko
  • zagotavlja enakomerno segrevanje mleka
  • digitalni zaslon na dotik
  • sodobni francoski dizajn
  • izdelek visoke kakovosti
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 0 mesecev
PorekloIzdelano v Franciji
Velikost14*13,5*30 cm
Dimenzije paketa15,5*13,5*24,5 cm
Teža610 g
Barvamodra
Nabor izdelkovNe
gift SS2024ECO3249 Zvieratká z farmy
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.