Grelnik otroških stekleničk in sterilizator Baby Milk Second Ultra Fast Bottle Warmer Beaba Night Blue ultra hiter modro-bel od 0 mes

Opis izdelka

Grelnik otroških stekleničk in sterilizator Baby Milk Second priljubljene francoske znamke Beaba v nekaj minutah segreje steklenice z mlekom ali posodice s hrano. Patentirani ultra tih sistem parnega gretja segreje steklenice v dveh minutah in manjše posodice v petih minutah. Zvočni signal vas bo opozoril, da je mleko gotovo in pripravljeno za uživanje. Grelnik steklenic Beaba v modro beli barvi segreje steklenice in posodice na idealno temperaturo glede na velikost in material posode. Pokrovček grelnika izolira toploto v notranjosti in tako prepreči opekline ter hkrati ohrani stekleničke dlje časa tople. Poleg gretja stekleničk aparat služi tudi za sterilizacijo stekleničk, pokrovčkov, dud in tudi grizal. Grelnik in sterilizator je kompaktnih dimenzij, s čimer prihrani prostor v vaši kuhinji. Zahvaljujoč priročni velikosti ga lahko vzamete s seboj tudi na potovanja.

Prestižna francoska znamka Beaba že od leta 1989 prinaša v gospodinjstva z majhnimi otroki inovativne kuhinjske pripomočke in izdelke za nego majhnih otrok. Oblikovalci znamke Beaba pri zasnovi novih izdelkov še posebno skrbijo za to, da novi izdelki izpolnjujejo najvišje standarde kakovosti. Nad izdelki francoske znamke Beaba so navdušeni starši po celem svetu, izdelki Beaba pa so vsakoletno nagrajeni tudi s strani strokovnih komisij.

Lastnosti

  • grelnik in sterilizator stekleničk
  • ultra hiter sistem gretja
  • toploto izolira v notranjosti
  • moderni francoski dizajn
  • inovativni kakovostni izdelek
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 0 mesecev
PorekloIzdelano v Franciji
Pakirano v kartonu A/NDa
Barvamodra
Nabor izdelkovNe
gift SS2024ECO3249 Zvieratká z farmy
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.