Gradbeni avto žerjav Power Worker Maxi Crane BIG s 360° rotacijo in po višini nastavljivo roko z nosilnostjo 450 g

Opis izdelka

Gradbeni avto Power Worker Maxi Crane je vrhunski otroški delovni stroj, s katerim se bodo igrali vsi otroci, predvsem pa dečki od 3. meseca starosti. Rumeni avtomobilček z udobnim sedežem bo male gradbenike razveselil tudi s 360-stopinjsko rotacijo, zahvaljujoč kateremu se lahko na gradbišču obračajo v poljubne smeri. Zadnji del avtomobilčka je opremljen z žerjavom z gibljivo roko, z nosilnostjo do 0,45 kg. Otroci se bodo počutili kot pravi žerjavisti, saj bodo prenašali različen tovor in se pristno zabavali kot pri resničnem delu z žerjavom.

Trpežna mehka plastična kolesa omogočajo delovnemu avtomobilčku stabilnost, otroci pa se bodo z njim zabavali v otroški sobici in tudi v peskovniku in parku. Robustni in trdni plastični elementi zagotavljajo, da bo žerjav vašim najmlajšim služil leta in leta. Premična roka žerjava s kavljem omogoča otrokom, da nalagajo in premeščajo različen gradbeni material. Pri tem si razvijajo svojo domišljijo, tehnično predstavnost, motorične spretnosti in logično mišljenje. 

Otroci se bodo z igro z delovnim strojem – žerjavom zabavali ure in ure. Igrača nima ostrih robov, zato se otroci med igro ne bodo poškodovali. Izdelek je dimenzij 47*32*36 cm, tehta 3 kg, nosilnost pa znaša do 50 kg. Igračo lahko preprosto očistite pod tekočo vodo. Izdelki BIG so testirani v neodvisnih inštitutih, ki se osredotočajo na najvišjo kakovost izdelkov. Avtomobilček bo tudi po več letih ohranil svoje čudovite barve, zahvaljujoč UV filtru, ki ščiti barve pred bledenjem.

Avtomobilček BIG je testiralo nemško podjetje TÜV Rheinland, v skladu s strogimi varnostnimi normami GS. Nemška znamka BIG je proizvajalec prvovrstnih igrač, ki dobivajo nagrade na mednarodni ravni. Logotip znamke BIG je bivol, ki predstavlja moč, trpežnost in robustnost – prav to pa so lastnosti te znamke. Znamka BIG skrbno pazi na varnost svojih izdelkov, uporabljeni materiali niso le kakovostni, temveč tudi zdravju neškodljivi. 

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloNemčija
Velikost47*32*36 cm
Dimenzije paketa51*30*33 cm
UV filterDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža3 kg
Nosilnostmax. 50 kg
Opombanosnosť ramena: 450 g
Barvarumena
Nabor izdelkovNe
gift SS2024BIG55974 Autíčko,BIG55975 Autíčko
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.