Gradbena vozila bager in kiper TP Écoiffier s figurko zaposlenega od 18 mesecev

Opis izdelka

Nabor 2 gradbenih avtomobilčkov Dump Truck in Excavator francoskega proizvajalca Écoiffier bo navdušil vse otroke, še posebej dečke od 18 mesecev, ki radi igrajo vlogo gradbenikov. Delovni tovornjak z dolžino 59 cm v oranžno-rumeni barvi bodo otroci uporabljali pri igri na peskovniku, vrtu ali na plaži. Pokriti tovornjak na zadnji strani avtomobilčka omogoča otrokom prevažanje peska in drugega gradbenega materiala, kar jim omogoča realistično izkušnjo. Otroci se bodo odlično zabavali tudi z bagerjem z gibljivo roko, s katerim lahko enostavno zajamejo gradbeni material.

Del kompleta je tudi figurica delavca, ki jo lahko fantje postavijo v kabino bagerja. Trpežni in kakovostni plastični deli z zaobljenimi robovi zagotavljajo, da bodo avtomobilčki zdržali vašim najmlajšim dolga leta. Med igro se razvijajo fine motorične sposobnosti, tehnična domišljija, logično razmišljanje in tudi domišljija. Gradbeni avtomobilčki so opremljeni z velikimi kolesi, ki omogočajo enostavno manevriranje na kateri koli površini. Dimenzije tovornjaka so 58,5*20*26 cm, ima stabilno in robustno konstrukcijo, bager pa meri 35,5*19,5*29 cm.

Francoski Écoiffier prinaša otrokom kakovostne otroške igrače z originalnim dizajnom, ki izpolnjujejo tudi najvišje evropske standarde, zato so primerne tudi za najmlajše otroke. V svetu, kjer se najpogosteje srečujemo z izdelki, izdelanimi na Kitajskem, se francoski Écoiffier močno razlikuje z originalnim dizajnom, ki je vplivan z najnovejšimi trendi, varnostnimi kriteriji med proizvodnjo in kakovostjo po ugodni ceni.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 18 mesecev
PorekloFrancija
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.