Gosenica za vlečenje Caterpillar Cotoons Smoby elektronska z lučko in melodijami od 12 mes

Opis izdelka

Razveselite svojega otroka z elektronsko igračo, ki ga bo presenetila s svetlobnimi in zvočnimi efekti. Gosenica za vlečenje Caterpillar Cotoons Smoby je odlična didaktična igrača, primerna za vse majhne otroke od 12. meseca starosti.. Otroška gosenica je zasnovana v priljubljenem motivu animiranih junakov Cotoons (Bombažki). Igrača bo zahvaljujoč svojim prijetnim barvam prevzela vsakega otroka, ki se z njo ne bo mogel nehati igrati. Gosenica za otroke ima na sprednjem delu pritrjeno vrvico z držalom, zahvaljujoč kateri jo bo malček preprosto vodil in jho odvlekel, kamor bo želel.

ta didaktična igrača je kot narejena za učenje barv. na hrbtu gosenice so 3 barvne kroglice, ki bodo otroka nagradile s prijetnim zvočnim in svetlobnim efektom, če jih bo namestil na njihovo pravilno mesto. Gosenica daje več melodij, tako da bo otroka odlično zabavala. na repu gosenice se nahaja tudi simpatična figurica Punky Cotoons, ki se lahko sname in tako se bo malček z njo tudi samostojno igral. otroci se pri igri s to igračo učijo prepoznavati barve in razvijajo svojo fino motoriko. Dimenzije didaktične igrače za otroke merijo 32*13*16 cm, deluje pa na 3 baterije tipa AAA/LR03, ki so del kompleta.

Ugledno francosko podjetje Smoby izdeluje kakovostne plastične igrače za otroke že cela desetletja. Plastika na igračah Smoby je trdna, trpežna , hkrati pa nežna in gladka za otroške rokice ter žametna na dotik. Vse otroške igrače imajo zaobljene robove, da bi bili vaši malčki med veselimi igrami varni in zaščiteni pred poškodbami. Barve na plastičnih igračah Smoby spodbujajo in razvijajo otroško predstavnost in domišljijo.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 12 mesecev
PorekloFrancija
Velikost32*13*16 cm
Skupna višina16 cm
Dimenzije paketa14*34*21 cm
Skupna dolžina32 cm
Na baterijeDa
ElektronskoDa
Svetlobni učinkiDa
ZvokDa
GlasbaDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža0,5 kg
OpombaBattery: 3 x AAA/LR03 included
Barvamodra
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.