Gnezdo za spanje Cocoonababy Red Castle Leaf siv z listki in dodatki

Opis izdelka

Gnezdo za spanje Cocoonababy® Red Castle je ergonomsko oblikovano gnezdece za spanje za dojenčke od 0. do 4. meseca starosti, ki ga je že leta 1995 razvila pediatrična fizioterapevtka Danièle Salducci. Gnezdo za spanje bo skupaj z ljubečimi starši z ljubeznijo in brez stresa zaradi velikega prostora okrog njega, na svet pričakal dojenčka. Zahvaljujoč gnezdu Cocoonababy®, se bo vaš malček brez težav navadil na odprt prostor, saj gnezdo posnema položaj, ki ga je imel malček v maminem trebuščku. Novorojenčkom velik prostor ni preveč po godu, v katerem se čutijo nemočni in prepuščeni sami sebi. Dvignjene stene gnezda za spanje dajejo malčku občutek varnosti, saj so majhnim otrokom všeč tesni prostori, v katerih se ne morejo preveč obračati in vrteti. Gnezdo za spanje Cocoonababy® prihaja skupaj s čudovitim vložkom, ki je okrašen z drobnimi sivimi listki.

Za miren spanec

Gnezdo Cocoonababy® znamke Red Castle pomaga otrokom, da zaspijo hitreje kot v večji posteljici in prav tako jim podaljšuje spanec. Zahvaljujoč 20° naklonu gnezda se dojenčki redkeje zbujajo z Morojevim refleksom in ne muči jih refluks, pravilno pa se razvijajo tudi kolčni sklepi. Spanec v gnezdu Red Castle občutno zmanjša tveganje za nastanek ploske glavice in spodbuja pravilen in zdrav otrokov razvoj. Dojenček je med spanjem v gnezdu v pravilnem položaju, glavice naglo ne obrača, nogice pa ima višje od ritke – prav tako kot v trebuščku. Otrok je prav tako zaščiten s širokim pasom, ki ga lahko prilagodite dojenčku. Gnezdo Cocoonababy® je primerno tudi za nedonošenčke, vanj lahko brez strahu položite dojenčka s težo 2,8 kg. Otrok lahko v gnezdu spi pri starosti približno od treh do štirih mesecev, dokler se sam ne začne obračati. Gnezdo je nežno in dovolj mehko na dotik, z njim pa boste prejeli še pas, prevleko in torbo za prenašanje.

O znamki Red Castle

Cilj oblikovalcev znamke Red Castle je bila zmeraj izdelava izdelkov najvišje kakovosti, ki jih obožujejo otroci in njihovi starši. Zahvaljujoč izdelkom Red Castle se otroci počutijo udobno, varno in prijetno, saj je zanje dobro poskrbljeno. Red Castle pri izdelavi uporablja le najboljše materiale, brez težkih kovin in nevarnih barvil, ki varujejo življenjsko okolje. Znamka Red Castle izpolnjuje vse varnostne standarde in ima ogromno certifikatov neodvisnih laboratorijev.

Lastnosti

  • gnezdo za spanje Cocoonababy®
  • zasnovano za potrebe novorojenčkov
  • od 0. do 4. meseca
  • za dojenčke od 2,8 kg
  • imitira položaj v trebuščku
  • minimalizira zdravstvene težave
  • izpolnjuje vse kriterije kakovosti
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 0 mesecev
PorekloIzdelano v Franciji
Velikost69*40*19 cm
Skupna višina19 cm
Skupna dolžina69 cm
Teža1 kg
OpombaMaterial: Foam - 100% PU, Sheet - 100% cotton, Cover - 100% tencel, Membrane - 100% PU, Tummy band: 92% cotton / 8% PE
Barvasiva
Nabor izdelkovNe
gift SS2024ECO3249 Zvieratká z farmy
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.