Gnezdo za spanje Cocoonababy® za novorojenčke Red Castle Cotton Bubbles 0-4 meseca bel iz bombaža (z dodatki)

Opis izdelka

Poskrbite za miren in varen spanec za svojega malčka že od rojstva. Gnezdo za spanje Cocoonababy® Red Castle je ergonomsko oblikovano gnezdo za spanje za dojenčke od 0. do 4. meseca starosti. Gnezdo za spanje bo skupaj z ljubečimi starši z ljubeznijo in brez stresa zaradi velikega prostora okrog njega, na svet pričakal dojenčka. Zahvaljujoč gnezdu Cocoonababy®, se bo vaš malček brez težav navadil na odprt prostor, saj gnezdo posnema položaj, ki ga je imel malček v maminem trebuščku. Novorojenčkom ni preveč po godu velik prostor, v katerem se čutijo nemočni in prepuščeni sami sebi. Dvignjene stene gnezda za spanje dajejo malčku občutek varnosti, saj so majhnim otrokom všeč tesni prostori, v katerih se ne morejo preveč obračati in vrteti.

Za miren spanec

Genzdo Cocoonababy® znamke Red Castle bo pomagalo otrokom zaspati hitreje kot v veliki posteljici in prav tako podaljšal njegov spanec. Zahvaljujoč gnezdu se dojenčki manj pogosto prebujajo z Morojevim refleksom in ne muči jih refluks. Spanec v gnezdu Red Castle zmanjša tveganje za nastanek ploske glavice in spodbuja pravilen in zdrav otrokov razvoj. Dojenček je med spanjem v gnezdu v pravilnem položaju, ne dela naglih gibov z glavo, nogice pa ima višje ležeče od ritke – ravno tako kot v maminem trebuščku. Dojenček je ne nazadnje zaščiten tudi s širokim pasom. Gnezdo Cocoonababy® je primerno za predčasno rojene otroke, vanj pa lahko brez strahu položite tudi dojenčke od 2,8 kg. Dojenček lahko v gnezdu spi do približno tretjega ali četrtega meseca, dokler se ne začne že sam obračati. Gnezdo je nežno in dovolj mehko na dotik, skupaj z njim pa boste prejeli tudi pas, prevleko in prenosno torbo.

Cilj oblikovalcev znamke Red Castle je bila zmeraj izdelava izdelkov najvišje kakovosti, ki jo obožujejo otroci in njihovi starši. Zahvaljujoč izdelkom Red Castle se otroci počutijo udobno, varno in prijetno, saj je zanje dobro poskrbljeno. Red Castle pri izdelavi uporablja le najboljše materiale, brez težkih kovin in nevarnih barvil, ki varujejo življenjsko okolje. Znamka Red Castle izpolnjuje vse varnostne standarde in ima ogromno certifikatov neodvisnih laboratorijev.

Lastnosti

  • gnezdo za spanje Cocoonababy®
  • razvito posebno za potrebe novorojenčkov
  • od 0. do 4. meseca
  • za novorojenčke od 2,8 kg
  • imitira položaj v maternici
  • znižuje zdravstvene težave
  • izpolnjuje vse kriterije kakovosti
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 0 mesecev
PorekloIzdelano v Franciji
Velikost69*40*19 cm
Skupna višina19 cm
Skupna dolžina69 m
Teža1 kg
OpombaMaterial: Foam - 100% PU, Sheet - 100% cotton, Cover - 100% tencel, Membrane - 100% PU, Tummy band: 92% cotton / 8% PE
Barvabela
Nabor izdelkovNe
gift SS2024ECO3249 Zvieratká z farmy
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.