Gnezdo za posteljico Perle-Reversible Bed Bumper Kaloo

Opis izdelka

Kaloo gnezdo za posteljico Perle-Reversible Bed Bumper je prikupna in varna ograda za zaščito dojenčka, ki je primerna za najmlajše otroke od 0. meseca. Otroško gnezdo služi za miren otrokov spanec ponoči, ki bo tudi ob nemirnem premetavanju po posteljici in neprijetnih sanjah vedno varen.  Gnezdo za posteljico je nežno in mehko za otroško kožo, zahvaljujoč njemu bodo tudi živahni in nemirni otroci v posteljici varni. Gnezdo ima vrvice, s katerimi ga namestite na posteljico. Gnezdo za otroško posteljico je zapakirano v priročno torbo, v katero ga lahko shranite, ko ga ne uporabljate. S tem ne bo zavzemalo veliko prostora.

Kaloo za varne in mirne noči najmlajših priporoča uporabo nežnega in mehkega gnezda. Tako ne boste v skrbeh za otrokovo varnost, tudi če se bodo otroci v posteljici premetavali in ne bodo želeli zaspati. Najmlajši otroci imajo pri spanju raje nežnejše barve, zato je zaščita gnezdo sive in bele barve. Zahvaljujoč originalnemu in edinstvenemu videzu, nežnim barvam in nežni površini bo gnezdo za posteljice za najmlajše hitro postal najljubši del spanja vsakega dojenčka. Kaloo gnezdo za posteljico je dimenzij 180*32 cm.

Kaloo je francosko podjetje, ki že več kot 16 let izdeluje mehke plišaste igrače in dodatke za spanje in kopanje edinstvenega francoskega dizajna in kakovostni materialov. Otroške igrače in dodatki Kaloo izražajo francoski čut za lepoto, popolnost in edinstvenost. Proces izdelave igrač in dodatkov je docela nadzorovan, vsak izdelek pa izpolnjuje stroge evropske standarde, s čimer je zagotovljena kvaliteta in maksimalna varnost produktov, ki zahvaljujoč temu na trgu nimajo konkurence. Priporočena temperatura pranja gnezda je 30 °C, brez uporabe belil in mehčalcev, da bi s tem ohranili njegovo barvo in kakovost.

Lastnosti

  • nežna gnezdo za otroško posteljico
  • primerno za najmlajše otroke od 0. meseca
  • dimenzije 180*32 cm
  • nežna barvna zasnova
  • idealno za miren spanec vaših najmlajših
  • v priročni torbi
  • izpolnjuje najstrožje varnostne kriterije
  • pranje pri 30 °C, da se ohrani barva in kakovost gnezda
  • edinstveni francoski dizajn
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 0 mesecev
PorekloIzdelano v Franciji
Velikost180*32 cm
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.